Boo77 pisze:Nówcia nie ma większości ząbków a te które ma, świadczą o zaawansowanym wieku, to zdanie wetów. A faktem jest, że ciałko ma może z 5cio miesięcznego kociaka
Nie mówiąc, jak potrafi się bawić.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Boo77 pisze:Nówcia nie ma większości ząbków a te które ma, świadczą o zaawansowanym wieku, to zdanie wetów. A faktem jest, że ciałko ma może z 5cio miesięcznego kociaka
kukurydza pisze:pięknotkapopytam wśród znajomych, może ktoś zechce ją zaadoptować
strasznie się przejęłam tymi kotkami i..muszę coś wymyślić, żeby szybko znajdowały domki..podrzućcie bannery, wstawię coś na swoją stronkę, może to pomoże
ewar pisze:Mam ogromny sentyment do starszych kotów /starszych psów i ludzi także/.Chciałabym takiego nestora mieć w domu,a mam kochane młode kotki,które mnie znalazły.Życie za nas pisze scenariusze.Nowinka jest urocza.Zauważyliście,że zwierzęta starzeją się jakoś ładniej?Nie mają zmarszczek,nie siwieją i nawet brak zębów jakoś nie odbiera im urody,prawda?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 100 gości