S.K.NIEKOCHANE VII-nowy wątek i nowy ''prowadzący'

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 18, 2008 21:48

Ja chce do schroniska! :evil: Tyle cudnosci bezdomkowych!
W srode prawdopodobnie zaszczepie mojego malego DJa. Bede mogla za 2-3 tygodnie przyjechac do schroniska, czy to niepowazne??

karee

Od: Pon lip 02, 2007 10:40

Post » Pon sie 18, 2008 23:37

Witam

Na KB wystawilam malutki bazarek
Pisze o tym w tym watku bo moze zagladaja tu milosnicy kotow katowickich...
Widze, ze w schronisku bardzo teraz ciezko...
Chcialam wystawic chociaz tak malenki bazarek, zeby chociaz pare zlotych dolozyc
ale na razie nic sie nie podoba :( :crying:
Dostalam teraz takze pare groszy w pracy, chcialabym Wam kupic troche jedzenia tylko czy ktos z Was bywa w Bytomiu albo moglby sie ze mna w Katowicach umowic i podjechac do sklepu? Bo ja nie mam auta a za to od czwartku mam pod opieka Babcie - o ktorej pisalam w watku Teda, ze stracila duza czesc wzroku :(
A chcialabym chociaz troszke pomoc Wam bo widze, ze kotow zatrzesienie

Ewaa6

Od: Sob paź 30, 2004 14:37

Post » Wto sie 19, 2008 7:42 Mój nowy kot

Cześć wszystkim,

Byłam wczoraj w schronisku i myślę że bardzo chciałabym adoptować Bożenkę. Marianna to piękny i kochany kot (co prawda marnieje w oczach) ale mam takie przeczucie że Bożenka łatwiej dogada się z moim kocurem. Moony - bardzo dziękuję że zgadzasz się być domkiem tymczasowym. Jak możemy się skontaktować - może przez Iwonkę?

Mylek

Od: Pon sie 18, 2008 8:14

Post » Wto sie 19, 2008 8:06

no prosze jakie wieści cudne :lol:
może moje "maluchy" i Mały też znajdą wkońcu domki przydałoby im sie już :twisted: :D 8)
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Od: Nie sie 13, 2006 13:48

Post » Wto sie 19, 2008 8:08

no-ja tez myślę,ze Bozenka to dobry wybor.
Zresztą to tak ciężko wybrac-tyle ich teraz w potrzebie.
Myślę,ze do Moony bedzie mogła isc dziewczyna około piatku.
Potem wszelakie zabiegi itd.

Terassa, Mylek-bardzo sie cieszę ,ze piszecie tu u nas.
Kazdy nowy Duży mile widziany-trzeba mnam świezej krwi na watku :wink:
Piszcie często :D ,samo podnoszenie w ten sposób watku to wielka pomoc :wink:

Ewaa6-zaraz zajrze na KB- jesteś kochana :1luvu: , jak robisz aukcje zgłaszaj nam ja zawsze tu :wink:
Z braku czasu tam nie zagladam często.
no i niestety teraz bazarki marnie idą :(

Karee-nam tez Ciebie brakuje, a kotkom schr. tym bardziej :wink:
2 tyg po szczepieniu-w zestawie ciuchów i butów na zmiane jasne ,ze przyjezdzaj :wink:
Z przyjemnościa poogladam znów cudne fotki :wink:

Dziewczyny, trzeba bedzie sie skupic nad akcjami ogłoszeniowymi teraz.
Adopcje moze rusza powoli, trzeba duzo ogłoszen dawac, gdzie sie da

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto sie 19, 2008 8:17 Mokra karma

Będę we wrześniu znowu robić zamówienie Felixa z Niemiec.
Ewaa 6 - jeśli masz ochotę się dołożyć to może przelej te pieniądze Iwonce a ja potem się z nią rozliczę (to znaczy po dostawie karmy). Może tak byłoby prościej - kurier przywiezie Iwonce te puszki do domu (jak poprzednio) o ile oczywiście ona się na to zgadza.

Mylek

Post » Wto sie 19, 2008 8:31

drogo wychodzi taki Felix po przeliczeniu na polskie ?? moje go uwilebiają kurcze a w polsce ma być wycofany wogole, pozatym ostatnio na własne oczy widziałąm różnice między naszym a niemieckim nie ma co gadać nawet , szok :?
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto sie 19, 2008 8:38 Cena Felixa

Ostatnio płaciłam 2.50 PLN za puszkę. Ale tyle wychodzi po wszystkich zniżkach jakie mam jako stały klient. Przed zniżkami - chyba około 3 zł.
Nie wiem jak się to ma do cen polskich. Może wy wiecie? Moim zdaniem niemiecki Felix jest duży lepszy.

Mylek

Post » Wto sie 19, 2008 8:41

zalezy jakie duże :? ale puszki powyżej 3 zł przeważnie 3,60 - 3,80 - 3,40 :? czasem w promocji mozna dostać na alegro za 2,5 , tacki 100g są po 3,40- 3,60 moje by sie dały za nie pokroić :roll:
Pusia [*] Bonus [*]

ko_da1

Post » Wto sie 19, 2008 8:52 Jeszcze raz Felix

W tej firmie której kupuję zarówno saszetki i tacki (po 100gram) wychodzą 1,66 - 1,83 zł. Oczywiście trzeba kupić na przykład paczkę zawierającą 32 tacki. Jeszcze lepsze są megapaki saszetek bo tam są różne smaki. Przesyłkę przywozi kurier, co jest dosyć wygodne.

Mylek

Post » Wto sie 19, 2008 8:57

A mozna by wykorzystac Twoje uklady i podlaczyc sie do zamowienia?

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Wto sie 19, 2008 9:05 Zamówienie

Nie ma problemu - proszę o wskazanie kto chce, ile i czego (to znaczy puszki, saszetki czy tacki). Tylko jeden problem - będzie to jedna przesyłka. Więc na czyj adres mogłaby ona iść? Poprzednio wysłałam na adres Iwonki bo była to karma dla kotów ze schroniska. Jak mam to zrobić teraz? Zamówienie będę robić po 1 września.

Mylek

Post » Wto sie 19, 2008 9:08

Słuchajcie, a moze bysmy sie tak umowiły w sobote,lub niedziele w porze około 13ej w parku? co Wy na to.
Moznaby poobgadywac kilka spraw, przydałby sie laptopik, bo stronke trzeba pouzupełniac, podzwonic po wszystkich ludziach z ,,zewnatrz,,.
wiekszośc juz powracała z urlopów.
Siostrzyczki SS :lol: tez teraz jakos wracają :wink:
Moze Milek i Tarassa tez by wpadły :wink:
Tylko czy czas macie

I wogole w ktorys z tych dni myslimy,zeby przeprowadzic akcje odrobaczania kociarów.
(ale do schroniska tylko poszczepency moga przyjść-pamietajcie :wink: )

Mylek-pisz o mnie Mała-(zreszta od dziecka tak na mnie wszyscy mówią :wink: )- bo Iwon w naszym gronie duuuużżzoo :lol:
przekonasz się

Mała1

Od: Wto wrz 12, 2006 8:56

Post » Wto sie 19, 2008 9:26

Hej, jesli chcecie zamawiac Felixy niemieckie, to ja mogę je mieć w kazdą środę. Puszka 400 g kosztuje 2,85 zł. jest mnóstwo smaków do wyboru. Mozna tez wybrać formę, czyli pasztet, kawałki w galarecie i kawałki w sosie. Wystarczy dać mi znac co wtorek. Kupuję je w hurtowni i mam dostawę do domu. Mogłybyscie je odebrać, jak odwiedzicie schronisko. Dziś też bedę zamawiac. jakbyście chciały, to proszę o kontakt.

Dzis albo w czwartek przyjeżdżaja do mnie państwo adoptowac suczkę. Za miesiąc przeprowadzają sie z mieszkania do nowego domu i chcą tez kotka. Czy mozecie wybrać jakiegoś, który nie boi sie psów? Jesli są takie, to proszę o informację. Przekażę im propozycje.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Wto sie 19, 2008 9:28

Fajnie byloby. Strasdznie dawno juz was nie widzialam.
W ktorys z tych dni musze pojechac do domu zobaczyc pogradowe szkody i dachw remoncie. Mialam jechac teraz ale spietralam. Tak, ze wolalabym w niedziele, ale jak wiekszosci bedzie sobota pasowac to sprobuje poustawiac sobie inaczej.

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

[poprzednia][następna]