KOMPUTERY KŁAMIĄ - poprzednio pierwszy post na stronie NR 100, to był post SIOSTRY PREZES, a teraz jest mój

Nic nie rozumiem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - ROZŁADOWAĆ się tylko chciałam - a i tak pierwszego posta na SETCE Siostra Prezes miała
KOMPUTERY KŁAMIĄ - poprzednio pierwszy post na stronie NR 100, to był post SIOSTRY PREZES, a teraz jest mój![]()
![]()
![]()
Nic nie rozumiem
villemo5 pisze:Znaj moją dobroć!!
Co wolisz zatem? Stówę na FS czy prowadzenie wątku??
villemo5 pisze:Aleksandra59 pisze:Siostro Prezes - ROZŁADOWAĆ się tylko chciałam - a i tak pierwszego posta na SETCE Siostra Prezes miała
KOMPUTERY KŁAMIĄ - poprzednio pierwszy post na stronie NR 100, to był post SIOSTRY PREZES, a teraz jest mój![]()
![]()
![]()
Nic nie rozumiem
A59? Piłaś coś?
kristinbb pisze:8O![]()
koteczekanusi pisze:Bolkowa pisze:Coś się dziwnego dzieje z kompem, co chwile mi miau minimalizuje. Wczoraj dodatkowo kursor sam chodził po ekranie i włączał to co chciał, w końcu miau mi WYŁĄCZYŁ, a następnie wyłączył komputer. Patrzyliśmy na to jak zahipnotyzowani.
Ja bym poważnie porozmawiała z rodziną
villemo5 pisze:Bolkowa!! I Ty ich nie zabiłaś??
Bolkowa pisze:Zemstę jakąś wymyślę, będzie odpowiednia, tylko ja jestem noga komputerowa, ale od czego są znajomi. Spokojnie, tylko spokój może nas uratować
Wykorzystałam pierwszą poradę z miau - walnąć w kompa i natychmiast chłopaki zaczęły śpiewać. A więc nie ma to jak babskie i tradycyjne metody "naprawy sprzętu wszelakiego".
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 53 gości