Prześliczny

Znajdzie domek szybciej niż zdąże zjeść śniadanie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Magija pisze:Rudy trochę kicha, jednak wczoraj był trochę zmoknięty, więc widocznie się załatwił. Jest bardzo grzeczny, proludzki, ale też grzecznie już znosi fakt bycia w klatce. Wieeelki głód został zaspokojony i teraz Rudy zwany Borysem dojada sobie spokojnie chrupeczki leżąc na plecach!
Nie wiem w jakim jest wieku, myślę, ze może mieć koło 4 lat (porównywałam zęby jego i Denisa).
Śmietnik jest na Widzewie starym.
Mokka, ja tam w szoku nie jestem, bo krowy to my już strasznie dawno nie mieliśmy
sanna-ho pisze:Magija pisze: krowy to my już strasznie dawno nie mieliśmy
...brakuje Wam?
Tosza pisze:Magija pisze:Rudy trochę kicha, jednak wczoraj był trochę zmoknięty, więc widocznie się załatwił. Jest bardzo grzeczny, proludzki, ale też grzecznie już znosi fakt bycia w klatce. Wieeelki głód został zaspokojony i teraz Rudy zwany Borysem dojada sobie spokojnie chrupeczki leżąc na plecach!
Nie wiem w jakim jest wieku, myślę, ze może mieć koło 4 lat (porównywałam zęby jego i Denisa).
Mokka, ja tam w szoku nie jestem, bo krowy to my już strasznie dawno nie mieliśmy
Ja tu widze jakieś przekłamanie-krówki to maja specjalność (jedyne koty, które mi sie nie podobają)
Lidka pisze:Popatrz, na smietniku a calkiem dobry kot.
JAkis glupek go wyrzucil.
Oby sie szybko jakis madry znalazl:))
Magija pisze:Tosza pisze:Magija pisze:Rudy trochę kicha, jednak wczoraj był trochę zmoknięty, więc widocznie się załatwił. Jest bardzo grzeczny, proludzki, ale też grzecznie już znosi fakt bycia w klatce. Wieeelki głód został zaspokojony i teraz Rudy zwany Borysem dojada sobie spokojnie chrupeczki leżąc na plecach!
Ja tu widze jakieś przekłamanie-krówki to maja specjalność (jedyne koty, które mi sie nie podobają)
no właśnie Tosza, dotąd krówki były moją specjalnością, może los się obraził czy co?![]()
Tosza pisze:Magija pisze:Tosza pisze:Magija pisze:Rudy trochę kicha, jednak wczoraj był trochę zmoknięty, więc widocznie się załatwił. Jest bardzo grzeczny, proludzki, ale też grzecznie już znosi fakt bycia w klatce. Wieeelki głód został zaspokojony i teraz Rudy zwany Borysem dojada sobie spokojnie chrupeczki leżąc na plecach!
no właśnie Tosza, dotąd krówki były moją specjalnością, może los się obraził czy co?![]()
Będę wiozła w tym tygodniu czarną włochatą do Łodzi na tymczas-mogę dołożyć do transportu mój wczorajszy krówkowy nabytek-żebyś sie zaniedbana nie czuła
Magija pisze:uprosiłam Rudego Borysa o małą sesję foto
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości