Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gattara pisze:Co to za dysputy teologiczne? Hę?
pluszak pisze:gattara pisze:Co to za dysputy teologiczne? Hę?
jak to som dysputy teologiczne, to ja jestem Silvia Saint
jako zombie i Silvia Saint w jednym?kalair pisze:Moś, trzymaj ze mną, strzeż się Pluszaka, bo on teraz jakby w wersji....stereo?![]()
kalair pisze:Moś, trzymaj ze mną, strzeż się Pluszaka, bo on teraz jakby w wersji....stereo?![]()
pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
moś, kup se na Gwiazdke katechizmmoś pisze:pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
chyba- to moze po pradem![]()
pluszak pisze:moś, kup se na Gwiazdke katechizmmoś pisze:pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
albo zaszabruj w szkole
Biblia obejmuje okres przedaureolistycznymoś pisze:pluszak pisze:moś, kup se na Gwiazdke katechizmmoś pisze:pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
albo zaszabruj w szkole
Etam, szkola biedna, Ja nawet Biblie mam![]()
ale nie czytalam
moś pisze:kalair pisze:Moś, trzymaj ze mną, strzeż się Pluszaka, bo on teraz jakby w wersji....stereo?![]()
Nic to, we dwie damy rade, sila w kupie
pluszak pisze:Biblia obejmuje okres przedaureolistycznymoś pisze:pluszak pisze:moś, kup se na Gwiazdke katechizmmoś pisze:pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
albo zaszabruj w szkole
ale nie czytalam
pluszak pisze:jako zombie i Silvia Saint w jednym?kalair pisze:Moś, trzymaj ze mną, strzeż się Pluszaka, bo on teraz jakby w wersji....stereo?![]()
nie, no co TY, aureole sie z Czarnobyla sprowadzamoś pisze:pluszak pisze:Biblia obejmuje okres przedaureolistycznymoś pisze:pluszak pisze:moś, kup se na Gwiazdke katechizmmoś pisze:pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
albo zaszabruj w szkole
ale nie czytalam
Osz to nie mam szans na oswiecenie![]()
ale aureola swieci tak sama z siebie? nie wierzemusi byc pod prundem
pluszak pisze:nie, no co TY, aureole sie z Czarnobyla sprowadzamoś pisze:pluszak pisze:Biblia obejmuje okres przedaureolistycznymoś pisze:pluszak pisze:moś, kup se na Gwiazdke katechizmmoś pisze:pluszak pisze:pomyliłaś z koroną cierniową?moś pisze:A aureola ma kolceto mocno wal
albo zaszabruj w szkole
ale nie czytalam
Osz to nie mam szans na oswiecenie![]()
ale aureola swieci tak sama z siebie? nie wierzemusi byc pod prundem
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, raiya, Silverblue i 38 gości