Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sie 17, 2008 18:41

BarbAnn pisze:ja bym tylko prosila o opinie czy one , te poddupniczki mogą byc
bo ja dzisiaj znowu przytargalam reklamówkę "wsadu"
ekipa pewnego sklepu juz sie do mnie pzryzwyczaila ;)

Czyżbyś potrzebowała gąbki BarbAnn ? :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Nie sie 17, 2008 18:48

chodzi o tzw testowanie w praktyce
a co do wsadu to oznie to bywa
czasem wychodze z piecioma slownie piecioma paskami
czasem uda mi sie uzbierac reklamowke
jeden poddupniczek to jedn areklamowka (po pocieciu na takie scinki)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie sie 17, 2008 18:52

Gąbke mógłbym Ci nawet jutro dostarczyć , może niezbyt wiele ale zawsze coś :wink:

bubor

Post » Nie sie 17, 2008 19:04

BarbAnn pisze:ja bym tylko prosila o opinie czy one , te poddupniczki mogą byc
bo ja dzisiaj znowu przytargalam reklamówkę "wsadu"
ekipa pewnego sklepu juz sie do mnie pzryzwyczaila ;)

a te ostatnie poddupniczki z czego sa?

Ja powiem tak. Te pierwsze z pierza no nie zadobre :oops: sorry pierze się w praniu" kluszczy"

Te drugie białe super!!Swietnie się piorą jak damy do boksu nawet po dwie poduch to kociaki nie ześlizgują się z nich.Mają miekko i cieplutko :wink:

Teraz te co Bubor dzis przywióz musza poczekac na nowe pomieszczenie.Mamy nadzieje ze wszystko rozwikła się po tej niedzieli i cos sie wykluje z tym pomieszczeniem :wink:

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Nie sie 17, 2008 19:09

te drugie to byly z warszawy ;)
a t teraz sa wypelnione scinkami gabki
nic nie powinno sie klaczyc
tylko ze gabka chlonie wilgoc dlatego tylko do pomieszczen mozna dawac te poddupniki
do budek sie nie nadaja
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Nie sie 17, 2008 19:27

BarbAnn pisze:te drugie to byly z warszawy ;)
a t teraz sa wypelnione scinkami gabki
nic nie powinno sie klaczyc
tylko ze gabka chlonie wilgoc dlatego tylko do pomieszczen mozna dawac te poddupniki
do budek sie nie nadaja

upsss sory wpadka :oops:

Ale jak te poddupniki z gabki to beda super.Miekkie i bedą dobrze się prały .Mam jaśki z gąbki to normalnie piore je w pralce.Ja tak o praniu marudze bo jak do nas kociak trafia na tymczas to zmieniamy mu lezonko kilka razy w tyg ,tym bardziej że są to kociaki chore.Więc prania mamy co niemiara :wink:
Ale wiesz test na kociakach dopiero bedzie jak pomieszczenie dostaniemy :wink:

mar_tika

Post » Nie sie 17, 2008 20:02

No i wróciliśmy z urlopu. Rudzik podróż w tą stronę zniósł zadziwiająco dobrze. TZN. początkowo trochę pomiaukiwał ale w końcu ułożył się w moich nogach i zasnął. W trakcie podróży było kilka postojów na spacerek na smyczy i siusiu na trawkę ;) Teraz szczęśliwy odpoczywa w domku.

cleo1976

Od: Sob maja 03, 2008 21:14

Post » Nie sie 17, 2008 20:12

cleo1976 pisze:No i wróciliśmy z urlopu. Rudzik podróż w tą stronę zniósł zadziwiająco dobrze. TZN. początkowo trochę pomiaukiwał ale w końcu ułożył się w moich nogach i zasnął. W trakcie podróży było kilka postojów na spacerek na smyczy i siusiu na trawkę ;) Teraz szczęśliwy odpoczywa w domku.

Czyli obyło się bez prochów :wink: ale sie cieszę

Ale wam zazdroszcze wypoczynku w sumie to powiem szczerze ze mysłalam że nie dasz rady z kociakiem i dziecmi w tak długa podróz sie udac a tu masz :wink:

ja przed urlopem,narazie to u nas urlopuje sie Teresa.

Czekamy na fotki Rudzika z urlopu

mar_tika

Post » Pon sie 18, 2008 17:24

Byłam dziś u weta na kontroli z Kamą i wziełam przy okazji Buliego ponieważ zaczął kichać i znowu łazwią mu oczka, no i malutką buro-białą kotkę ponieważ ma biegunke no i wszystkie są od dziś na antybiotyku :(
W piątek mam z nimi jechać na kontrole, więc na 6 kotów - 4 mam chore, poprostu super :x

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon sie 18, 2008 17:29

Asiu nic się nie martw - będzie dobrze :!: :!: :!: Za zdrowie twoich podopiecznych :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
MIKUŚ

Post » Pon sie 18, 2008 18:27

Kleo pisze:Byłam dziś u weta na kontroli z Kamą i wziełam przy okazji Buliego ponieważ zaczął kichać i znowu łazwią mu oczka, no i malutką buro-białą kotkę ponieważ ma biegunke no i wszystkie są od dziś na antybiotyku :(
W piątek mam z nimi jechać na kontrole, więc na 6 kotów - 4 mam chore, poprostu super :x

No u nas Adik oki,ale Rysia nadal z oczek leci ropa choć już lepiej ,nadal walczymy z świerzbowcem ,a jakby tego bylo malo zaczeła dziś kichać.Z Adikiem nadal na stopie warcząco fuczacej .Widac że Rysia kiedys byla bezdomna na jedzenie rzuca się i w mgnienu oka pochłani jedzonko.A to fotki z dnai dzisiejszego:
ObrazekObrazek

A to nasza Fruzia u Filemonka w domku.W sobote Fruzia jedzie na kolejną konsultacje dotyczącą łapki.Zobaczcie jaka piekna dziewczyna :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

Jeszcze wieści o Sreberko od Bubora.Koteczk ma się juz lepiej zaaklimatyzowała się w Dt.Jeszcze troszke zdezorientowana bo to nowe otoczenie ale wszystko na dobrej drodze .Wanda mowi że koteczka sliczna prosto z reklamy whiskasa
ObrazekObrazek

mar_tika

Post » Pon sie 18, 2008 19:25

Fajnie że koteczka sie aklimatyzuje , domku przybywaj po whiskasową ślicznotkę :wink:

bubor

Post » Pon sie 18, 2008 19:43

Jedna z naszych Kochanych wetek z ,,kociarzami" w szczesliwym dla Siebie Dniu
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon sie 18, 2008 20:29

bubor pisze:Fajnie że koteczka sie aklimatyzuje , domku przybywaj po whiskasową ślicznotkę :wink:

Dobry domku przybywaj po wszystkie nasze kociaki :wink:

mar_tika

Post » Pon sie 18, 2008 20:31

Kropeczka13 pisze:Jedna z naszych Kochanych wetek z ,,kociarzami" w szczesliwym dla Siebie Dniu
Obrazek

achhh co to był za ślub :wink:

mar_tika

[poprzednia][następna]