Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Nelly pisze:Melduję się w nowym.
Idę farbować włosy![]()
Strach jest zawsze, bo nigdy nie wiadomo na pewno co wyjdzie - z tymi pasemkami, bo raz jest więcej (wtedy jestem za brązowa) raz za mało (wtedy muszę poprawiać) a niekiedy jest w sam raz.
A w przyszłą sobotę idę na wesele. I MUSI wyjść dobrze![]()
Głaski dla Dużej Groźnej i Iriski. Tak sobie myślę, że Lafi może nie lubi jak ją nazywam Duża Groźna Kota
Lafi wszystko lubi!![]()
![]()
Nie martw się,wyjdą włoski! Napisz![]()
I proszę-
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Mam pizzę! I jeszcze kwiatuszka dostałam! doniczkowego!![]()
Ale mi się należał..![]()
ciekawe za co![]()
![]()
Czasem się kłócimy!![]()
![]()
oj ,to przecież normalne![]()
czasami trzeba
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Mam pizzę! I jeszcze kwiatuszka dostałam! doniczkowego!![]()
ciekawe za co![]()
![]()
Czasem się kłócimy!![]()
![]()
czasami trzeba
No pewnie, że normalneAle kwiatuszka dać nie zaszkodzi!
![]()
Nelly pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Melduję się w nowym.
Idę farbować włosy![]()
Strach jest zawsze, bo nigdy nie wiadomo na pewno co wyjdzie - z tymi pasemkami, bo raz jest więcej (wtedy jestem za brązowa) raz za mało (wtedy muszę poprawiać) a niekiedy jest w sam raz.
Głaski dla Dużej Groźnej i Iriski. Tak sobie myślę, że Lafi może nie lubi jak ją nazywam Duża Groźna Kota
Lafi wszystko lubi!![]()
![]()
I proszę-
Ach dziękuję za piękne papaużki,
No więc jako tako wyszło. Wolałabym z tył więcej, a z przodu mniej, no ale nic już nie zrobię. Najgorzej na szczęście nie jest ale mogło być lepiej. Dużo brązu troszkę z przodu. One takie pomieszane wychodzą.Ufff, ale miałam stracha, przez to weselebo tak, to nic by się nie stało, brąż i tak blednie w miarę mycia.
kalair pisze:trawa11 pisze:A ja se z Mieciem pogadałam
Przez telefon?
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Mam pizzę! I jeszcze kwiatuszka dostałam! doniczkowego!![]()
ciekawe za co![]()
![]()
Czasem się kłócimy!![]()
![]()
czasami trzeba
![]()
ja tam wolę co innego zamaist kwiatuszka
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Mam pizzę! I jeszcze kwiatuszka dostałam! doniczkowego!![]()
ciekawe za co![]()
![]()
Czasem się kłócimy!![]()
![]()
czasami trzeba
![]()
A czy jedno drugiemu przeszkadza?
to można kwiatek odstawićtrawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Mam pizzę! I jeszcze kwiatuszka dostałam! doniczkowego!![]()
ciekawe za co![]()
![]()
Czasem się kłócimy!![]()
![]()
czasami trzeba
![]()
tak
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:
tak
pluszak pisze:to można kwiatek odstawićtrawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Mam pizzę! I jeszcze kwiatuszka dostałam! doniczkowego!![]()
ciekawe za co![]()
![]()
Czasem się kłócimy!![]()
![]()
czasami trzeba
![]()
tak
pluszak pisze:to można kwiatek odstawić
kalair pisze:Nelly pisze:kalair pisze:Nelly pisze:Melduję się w nowym.
Idę farbować włosy![]()
Lafi wszystko lubi!![]()
![]()
I proszę-
Ach dziękuję za piękne papaużki,
No więc jako tako wyszło. Wolałabym z tył więcej, a z przodu mniej, no ale nic już nie zrobię. Najgorzej na szczęście nie jest ale mogło być lepiej. Dużo brązu troszkę z przodu. One takie pomieszane wychodzą.Ufff, ale miałam stracha, przez to weselebo tak, to nic by się nie stało, brąż i tak blednie w miarę mycia.
Ale generalnie jest ok?Wesele za tydzień..NIE MYJ GŁOWY!
![]()
trawa11 pisze:pluszak pisze:to można kwiatek odstawić
nawet nie ma gdzie![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 62 gości