Maurycy i Estian - już małe słoneczko u nas:))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie sie 17, 2008 11:38

Nelly, z wysokością słupków w drapaku możesz się zdziwić :)

My mamy taki drapak:
Obrazek
Specjalnie zrobiłem wysoki ostatni słupek, żeby mogły wyprostować się podczas drapania.
I co?
Najbardziej lubią drapać słupki pod górnym domkiem (siedzą przy tym "w kucki"). Jeżeli czasem zdecydują się podrapać górny słupek, to też robią to w przysiadzie. Bardzo rzadko zdarza się, że wyprostują się na całą długość.

Wojtek

Od: Śro wrz 03, 2003 3:43

Post » Nie sie 17, 2008 11:48

Nelly pisze:No muszę się zwierzyć, kupiliśmy aparat :spin2:

Jaki? :wink: :oops:

Nelly pisze:No a, że wątek Estiana, to fotka mojego słoneczka. Dziś w wieku miesiąca

Obrazek

Obrazek

:1luvu:

Cinnamoncat

Od: Pon lis 07, 2005 19:49

Post » Nie sie 17, 2008 11:54

Nelly, znalazłam Twojego robaczka na stronie hodowli :1luvu:

Cinnamoncat

Post » Nie sie 17, 2008 11:56

Cinnamoncat pisze:Nelly, znalazłam Twojego robaczka na stronie hodowli :1luvu:
ja już wczoraj :twisted: nie chwaląc siem :twisted:
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Od: Wto gru 18, 2007 10:00

Post » Nie sie 17, 2008 12:07

pluszak pisze:

Hodowlę znalazłam kilka dni temu, ale dzisiaj spostrzegłam, że Estian z niej pochodzi :lol:
4 rude i szylkretka :) Śliczne :1luvu: Szczególnie zdjęcia z mamą :wink:

Cinnamoncat

Post » Nie sie 17, 2008 12:13

Obrazek

No jakie piekne zdjecie i bez lampy lepiej 8)
maluszek tez cudny, jeszcze takie niemowle niekumate 8)
gratuluje nowego sprzetu- ucz sie ucz, mozesz tu na nas probowac 8)
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Nie sie 17, 2008 13:11

Cinnamoncat pisze:
pluszak pisze:

Hodowlę znalazłam kilka dni temu, ale dzisiaj spostrzegłam, że Estian z niej pochodzi :lol:

Ojejku! Jak miło :D A co? Rozglądacie się za nowym koteczkiem dla siebie? :D :?:
No z mamusią mają fajne, też pokażę.

Cinnamoncat pisze:[
Jaki? :wink: :oops: :

Nic aż takiego, ale jest fajny Optimus (Sp-560UZ) - jeśli to coś komuś mówi :) bo ja jestem takim trochę ignorantem jeśli chodzi o sprzęt jakikolwiek. Ważne po prostu tylko żeby mi pasował.

Wojtek, ale masz piękny drapak :) ta myszka czy misiu u góry świetny. Mówisz, że różnie to bywa. Ja też myślę, że na razie zostawię po staremu, a później się zobaczy, tak jak piszecie.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Nie sie 17, 2008 13:13

Nelly pisze:jeśli chodzi o sprzęt jakikolwiek. Ważne po prostu tylko żeby mi pasował.
że tak zapytam: do czego? 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Nie sie 17, 2008 13:14

moś pisze:[gratuluje nowego sprzetu- ucz sie ucz, mozesz tu na nas probowac 8)

Dzięki. No, będę was męczyć :)
Tylko naprawdę ten program dołączony na płycie jest dla mnie ehhh..

Nelly

Post » Nie sie 17, 2008 13:17

pluszak pisze:
Nelly pisze:jeśli chodzi o sprzęt jakikolwiek. Ważne po prostu tylko żeby mi pasował.

No to zależy jaki to sprzęt :lol: Jeśli masz kosmate myśli to chyba do tego :lol: Ale takiego jeszcze nie kupowałam :smiech3: A, że tak zapytam, coś tracę? :?: 8)

Nelly

Post » Nie sie 17, 2008 13:18

Nelly pisze:
pluszak pisze:

No to zależy jaki to sprzęt :lol: Jeśli masz kosmate myśli to chyba do tego :lol: Ale takiego jeszcze nie kupowałam :smiech3: A, że tak zapytam, coś tracę? :?: 8)
nie, no np do zasłon, do szafy, do ulubionej torebki... 8)
Mrux, Mrops & Mami

pluszak

Post » Nie sie 17, 2008 13:19

Nelly pisze:
Cinnamoncat pisze:
pluszak pisze:

Ojejku! Jak miło :D A co? Rozglądacie się za nowym koteczkiem dla siebie? :D :?:

Marzy mi się rudy, kremowy lub biały maine coon, ale 1500 zł nie znajdę na ulicy 8) :roll:

Cinnamoncat

Post » Nie sie 17, 2008 13:57

pluszak pisze:
Nelly pisze:
pluszak pisze:

No to powiem tak, musi pasować do ręki (np. telefon :) oka i upobobań (marzy mi się duży ekran TV taki około 40 cali) i najważniejsze, żeby robił to co ma robić w prosty sposób no i cenowo też musi pasować :) Nie zależy mi na sprzęcie, który ma jak najwięcej różnych funkcji bo i tak niestety nie korzystam z tego. Nie umiem się nauczyć. Bo ja wiem dlaczego? Chyba mi się wogóle nie chce. Szkoda, ale trudno. Podstawowe rzeczy zawsze tylko wykorzystuję niestety.
Cinnamoncat pisze:Marzy mi się rudy, kremowy lub biały maine coon, ale 1500 zł nie znajdę na ulicy 8) :roll:

No ale wiesz, do spełnienia marzeń - takich, które są do spełnienia, a posiadanie kota jest (jeśli oczywiście nie ma spraw, które wykluczają posiadanie kolejnego kota) powinno się dążyć :) Albo zaszaleć - jak ja :)
A pieniądze, no na ulicy to nie, ale można np. uzbierać. To będę po cichu trzymała kciuki :) można?

Nelly

Post » Nie sie 17, 2008 14:26

Nelly pisze:
pluszak pisze:
Nelly pisze:
pluszak pisze:

No to powiem tak, musi pasować do ręki (np. telefon :) oka i upobobań (marzy mi się duży ekran TV taki około 40 cali) i najważniejsze, żeby robił to co ma robić w prosty sposób no i cenowo też musi pasować :) Nie zależy mi na sprzęcie, który ma jak najwięcej różnych funkcji bo i tak niestety nie korzystam z tego. Nie umiem się nauczyć. Bo ja wiem dlaczego? Chyba mi się wogóle nie chce. Szkoda, ale trudno. Podstawowe rzeczy zawsze tylko wykorzystuję niestety.
Cinnamoncat pisze:Marzy mi się rudy, kremowy lub biały maine coon, ale 1500 zł nie znajdę na ulicy 8) :roll:

No ale wiesz, do spełnienia marzeń - takich, które są do spełnienia, a posiadanie kota jest (jeśli oczywiście nie ma spraw, które wykluczają posiadanie kolejnego kota) powinno się dążyć :) Albo zaszaleć - jak ja :)
A pieniądze, no na ulicy to nie, ale można np. uzbierać. To będę po cichu trzymała kciuki :) można?

Można. Ale pieniądze przydałyby się nie tylko na kota. Jestem po przeprowadzce, jakoś mieszkam, ale musimy jeszcze urządzić salon, kupić nową lodówkę itp. Przypuśćmy, że mam te 1,5 tysiąca. Te pieniądze i tak pójdą na co innego, bo np. lodówka czy okap są ważniejsze od kota :roll: A mam do wykończenia 3 pokoje, 2 łazienki i salon ... :roll: O MCO nie mam co myśleć :twisted:

Cinnamoncat

Post » Nie sie 17, 2008 15:32

No ja też powinnam na co innego wydać pieniążki, naprawdę, ale... no jak pisałam zaszaleliśmy. Czasami trzeba sobie pozwolić na szaleństwo :D I w dodatku takie słodkie :) Wiesz, całe życie jeśli się nie ma naprawdę dużo kasy są jakieś pilne potrzeby. Ja oczywiście nie piszę tego, żeby Ciebie broń Boże namawiać - bo ty sama najlepiej wiesz co możesz, a czego nie - ale raczej żeby siebie rozgrzeszyć :D
Masz dwie łazienki do urządzenia, to masz domek? Marzenie moje, od kiedy dorosłam mocno. Ale tego nie idzie spełnić, mimo szczerych
chęci :D

Nelly

[poprzednia][następna]