kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Na poprawę humoru-Iriska ćwicząca przez sen ..żonglerkę?![]()
Dla wszystkich.którzy jeszcze ewentualnie zajrzą.![]()
se zajrzalam![]()
![]()
O! Trawka! Wróciła!
......wieczorową porą

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Na poprawę humoru-Iriska ćwicząca przez sen ..żonglerkę?![]()
se zajrzalam![]()
![]()
O! Trawka! Wróciła!
pluszak pisze:szklanka może nie ale my wiedzielimkalair pisze:moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
........Niemniej połowa Ci została .............
to pewnie w tym pokoju co go nie umyla..ci los..
Istotnie nie![]()
Szklanka o tym wiedziała?
bubor pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:Na poprawę humoru-Iriska ćwicząca przez sen ..żonglerkę?![]()
se zajrzalam![]()
![]()
O! Trawka! Wróciła!
......wieczorową porą
bubor pisze:kalair pisze:O! Trawka! Wróciła!
......wieczorową porą
kalair pisze:pluszak pisze:szklanka może nie ale my wiedzielimkalair pisze:moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
Istotnie nie![]()
Acha!Znaczy, że któraś z Was mi nogę podłożyła?
moś pisze:kalair pisze:pluszak pisze:szklanka może nie ale my wiedzielimkalair pisze:moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
Istotnie nie![]()
to Pluszak
nie, moś, to Twoja szata, jak sunęłaśmoś pisze:kalair pisze:pluszak pisze:szklanka może nie ale my wiedzielimkalair pisze:moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
Istotnie nie![]()
to Pluszak
moś pisze:kalair pisze:pluszak pisze:szklanka może nie ale my wiedzielimkalair pisze:moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
Istotnie nie![]()
to Pluszak
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:O! Trawka! Wróciła!
......wieczorową porą
Trawka wieczorową porą..Brunatna..![]()
![]()
pluszak pisze:nie, moś, to Twoja szata, jak sunęłaśmoś pisze:kalair pisze:Acha!Znaczy, że któraś z Was mi nogę podłożyła?
to Pluszak
nie wierz mosiu, już dziś jeden przykład niesłowności dałmoś pisze:Nie wierz Pluszakowi- to un
Użytkownicy przeglądający ten dział: Doris2, Google [Bot] i 164 gości