kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
........Niemniej połowa Ci została .............

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
na bank w tymmoś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
to pewnie w tym pokoju co go nie umyla..ci los..
pluszak pisze:to trza ćwiczyć dostojne posuwanie sieu, nawet moś już umikalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
kalair pisze:moś pisze:tosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
Nie polazł tylko poszedł z godnościa
suniesz jak matrona
Nieduzo mi brakuje, pare kilo
To matrona jest liczona od kilograma?![]()
![]()
![]()
Myślałam, że wieku raczej..
pluszak pisze:na bank w tymmoś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
bubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
kalair pisze:Na poprawę humoru-Iriska ćwicząca przez sen ..żonglerkę?![]()
Dla wszystkich.którzy jeszcze ewentualnie zajrzą.![]()
pluszak pisze:na bank w tymmoś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
szklanka może nie ale my wiedzielimkalair pisze:moś pisze:pluszak pisze:a 2 połowa na podłodze zachęca do jej umycia. tej podłogibubor pisze:kalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
Istotnie nie![]()
Szklanka o tym wiedziała?
trawa11 pisze:kalair pisze:Na poprawę humoru-Iriska ćwicząca przez sen ..żonglerkę?![]()
Dla wszystkich.którzy jeszcze ewentualnie zajrzą.![]()
se zajrzalam![]()
![]()
\moś pisze:kalair pisze:moś pisze:tosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
Nie polazł tylko poszedł z godnościa
suniesz jak matrona
Nieduzo mi brakuje, pare kilo
To matrona jest liczona od kilograma?![]()
![]()
![]()
Myślałam, że wieku raczej..
no dobra, niech wam bedzie ale matron wazyc musi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 96 gości