Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
Przed chwila sie calowali ateraz poszli na calość
nie wiem czemu
A nasze wrażenia, Aga nie mogę na to patrzeć oni tego koteczka chcą zabić. Najpierw zostawili go na balkonie z takimi szparami że ho, a teraz mlekiem go karmię.
Takie widoki,to u nas są na codzień,niestety..Koty na parapetach na którymś tam piętrze-przy ulicy..Norma..
kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
Nie polazł tylko poszedł z godnościa
hyhy, hyhyhyhytosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
suniesz jak matrona
moś pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:moś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
Przed chwila sie calowali ateraz poszli na calość
nie wiem czemu
A nasze wrażenia, Aga nie mogę na to patrzeć oni tego koteczka chcą zabić. Najpierw zostawili go na balkonie z takimi szparami że ho, a teraz mlekiem go karmię.
Takie widoki,to u nas są na codzień,niestety..Koty na parapetach na którymś tam piętrze-przy ulicy..Norma..
No tak, trzeba tam nasze zasady wprowadzic, miau tam dochodzi?
moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
tosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
suniesz jak matrona
pluszak pisze:hyhy, hyhyhyhytosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
suniesz jak matrona
a nie: "pare lat"?moś pisze:tosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
suniesz jak matrona
Nieduzo mi brakuje, pare kilo
moś pisze:tosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:No to sobie z kaczą idę..Moś już polazł pewnie..
suniesz jak matrona
Nieduzo mi brakuje, pare kilo
pluszak pisze:coś mi sie zdaje moś nie pojdzie tak prędko spać. tzn nie posunie sieu
to trza ćwiczyć dostojne posuwanie sieu, nawet moś już umikalair pisze:Qrczę, niosłam se szklankę mineralnej..potknęłam się o siebie,i rozlałam połowę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 129 gości