Piękna...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
Ty o filmie czy o pojednaniu mosiostwa? ;Pmoś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
Przed chwila sie calowali ateraz poszli na calość
te 2 powyżejkalair pisze:pluszak pisze:te dylki tez som szylkretowe?
CO TO SĄ DYLKI!!!!!!!!!!!!??????????![]()
![]()
pluszak pisze:Ty o filmie czy o pojednaniu mosiostwa? ;Pmoś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
pluszak pisze:Ty o filmie czy o pojednaniu mosiostwa? ;Pmoś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
moś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
nie wiem czemu
pluszak pisze:te 2 powyżejkalair pisze:pluszak pisze:te dylki tez som szylkretowe?
CO TO SĄ DYLKI!!!!!!!!!!!!??????????![]()
![]()
Hannah12 pisze:moś pisze:pluszak pisze:niby jak to? niby czemu?moś pisze:A pro po filmu- tylko w Toskanii mozna spotkac arystokrate na ulicy
nie wiem czemu
A nasze wrażenia, Aga nie mogę na to patrzeć oni tego koteczka chcą zabić. Najpierw zostawili go na balkonie z takimi szparami że ho, a teraz mlekiem go karmię.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 129 gości