[wystawa] - Olsztyn 23-24/08/2008

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Śro sie 13, 2008 19:22

A można wiedzieć, o której mniej-więcej będzie pokaz fajerwerków? Mieszkam niedaleko, to bym sobie chociaż z dala pooglądała :) Chociaż nie jestem wystawcą, bardzo się cieszę i już nie mogę się doczekać.... :) Tyle wspaniałych kotów do zobaczenia :) Sama myślałam o wystawieniu mojego Joachimka, ale po dłuższym zastanowieniu zrezygnowałam... Na jedną wystawę trochę dużo kosztów, a na pewno nie mogłabym jeździć na inne... :) Pozdrawiam serdecznie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro sie 13, 2008 19:25

pokaz bedzie najprawdopodobniej w godzinach 21.oo - 22.oo, ale dokładniej nie umiem powiedzieć, bo wiem zależy to od przebiegu naszej zabawy :P
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Śro sie 13, 2008 19:26

Jasne :) Dzięki za info, będę wypatrywać z okienka :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Sob sie 16, 2008 10:13

mamy jeszcze troszkę wolnych miejsc, więc wydłużamy przyjmowanie kotów o 2 dni, do 19-tego (wtorek). Zapraszam wszystkich do tej pory niezdecydowanych niezdecydowanych do Olsztyna

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Sob sie 16, 2008 10:26

warmianka pisze:mamy jeszcze troszkę wolnych miejsc, więc wydłużamy przyjmowanie kotów o 2 dni, do 19-tego (wtorek). Zapraszam wszystkich do tej pory niezdecydowanych niezdecydowanych do Olsztyna

Czy skład sędziowski się nie zmienił?
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Sob sie 16, 2008 10:37

Enya pisze:
warmianka pisze:mamy jeszcze troszkę wolnych miejsc, więc wydłużamy przyjmowanie kotów o 2 dni, do 19-tego (wtorek). Zapraszam wszystkich do tej pory niezdecydowanych niezdecydowanych do Olsztyna

Czy skład sędziowski się nie zmienił?

nie, skład sędziowski bez zmian

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Sob sie 16, 2008 10:37

Super. Dzięki i do zobaczenia już niedługo.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Nie sie 17, 2008 18:57

witam serdecznie

wysłałam dziś zgłoszenie kotki Quiche Lorraine, ale nie dostałam nawet tego elektronicznego potwierdzenia wypełnienia wniosku :(((

chciałabym jutro wpłacić pieniążki, czy mogą zatem prosić o potwierdzenie przyjęcia?

z góry baaardzo dziękuję :D

Asskia

Od: Pt lut 29, 2008 18:39

Post » Nie sie 17, 2008 21:38

warmianka pisze:Oj Patiomkinie, oszukańcu jeden .... nie jedną a dwie !!!! beczki piwa stawiamy i konkursy wesołe będą i śpiewy nad jeziorem i golonka po piracku i inne kaszanki :P :P :P , ze nie wspomnę o wspaniałym pokazie fajerwerków przeprowadzonym przez wyspecjalizowana w takich pokazach firmę :D :D :D :D :D

serdecznie zapraszamy do Olsztyna

Jaka firma będzie organizować pokaz fajerwerków?

norweski leśny

Od: Pon kwi 16, 2007 14:39

Post » Nie sie 17, 2008 21:47

Asskia pisze:witam serdecznie

wysłałam dziś zgłoszenie kotki Quiche Lorraine, ale nie dostałam nawet tego elektronicznego potwierdzenia wypełnienia wniosku :(((

chciałabym jutro wpłacić pieniążki, czy mogą zatem prosić o potwierdzenie przyjęcia?

poczekaj spokojnie, przedłużyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do wtorku, aby wszyscy zdążyli :)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Nie sie 17, 2008 21:49

norweski leśny pisze:Jaka firma będzie organizować pokaz fajerwerków?

pokaz zaprezentuje firma Pretor z Olsztyna (hurtownia fajerwerków)

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Nie sie 17, 2008 21:51

warmianka pisze:

poczekaj spokojnie, przedłużyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do wtorku, aby wszyscy zdążyli :)

tak wiem, ale chciałabym w terminie wpłacić- każda złotówka na wagę kociej karmy ;)

ale skoro przedłużone przyjmowanie zgłoszeń, znaczy miejsca są i załapaliśmy się prawda :)))

już się nie mogę doczekać
myślę jeszcze czy nie dorzucić kotka-we dwa będzie im raźniej...

Asskia

Post » Nie sie 17, 2008 21:57

Asskia pisze:
warmianka pisze:

tak wiem, ale chciałabym w terminie wpłacić- każda złotówka na wagę kociej karmy ;)

ale skoro przedłużone przyjmowanie zgłoszeń, znaczy miejsca są i załapaliśmy się prawda :)))

już się nie mogę doczekać
myślę jeszcze czy nie dorzucić kotka-we dwa będzie im raźniej...

mam Twoje zgłoszenie, ale jeszcze faktycznie nie potwierdzone - lada moment możesz dostać maila z prośba o zatwierdzenie

pieniążki możesz wpłacić jutro

w razie jakichkolwiek kłopotków - pisz do mnie

drugiego kotka dorzucaj śmiało - jasne, ze zawsze to raźniej (mamy jeszcze troszkę miejsc wolnych)

do zobaczenia w sobotę :-)))

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Nie sie 17, 2008 22:10

No i dopisałam Sida :)

Jutro lub we wtorek wpłata :)

Dziękuję i do miłego zobaczenia :)

Asskia

Post » Nie sie 17, 2008 22:43

ano do miłego :-)))

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia][następna]