Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
warmianka pisze:mamy jeszcze troszkę wolnych miejsc, więc wydłużamy przyjmowanie kotów o 2 dni, do 19-tego (wtorek). Zapraszam wszystkich do tej pory niezdecydowanych niezdecydowanych do Olsztyna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Enya pisze:warmianka pisze:mamy jeszcze troszkę wolnych miejsc, więc wydłużamy przyjmowanie kotów o 2 dni, do 19-tego (wtorek). Zapraszam wszystkich do tej pory niezdecydowanych niezdecydowanych do Olsztyna
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Czy skład sędziowski się nie zmienił?
warmianka pisze:Oj Patiomkinie, oszukańcu jeden .... nie jedną a dwie !!!! beczki piwa stawiamy i konkursy wesołe będą i śpiewy nad jeziorem i golonka po piracku i inne kaszanki![]()
![]()
, ze nie wspomnę o wspaniałym pokazie fajerwerków przeprowadzonym przez wyspecjalizowana w takich pokazach firmę
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
serdecznie zapraszamy do Olsztyna
Asskia pisze:witam serdecznie
wysłałam dziś zgłoszenie kotki Quiche Lorraine, ale nie dostałam nawet tego elektronicznego potwierdzenia wypełnienia wniosku((
chciałabym jutro wpłacić pieniążki, czy mogą zatem prosić o potwierdzenie przyjęcia?
z góry baaardzo dziękuję
norweski leśny pisze:Jaka firma będzie organizować pokaz fajerwerków?
warmianka pisze:Asskia pisze:witam serdecznie
wysłałam dziś zgłoszenie kotki Quiche Lorraine, ale nie dostałam nawet tego elektronicznego potwierdzenia wypełnienia wniosku((
chciałabym jutro wpłacić pieniążki, czy mogą zatem prosić o potwierdzenie przyjęcia?
z góry baaardzo dziękuję
poczekaj spokojnie, przedłużyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do wtorku, aby wszyscy zdążyli
Asskia pisze:warmianka pisze:Asskia pisze:witam serdecznie
z góry baaardzo dziękuję
poczekaj spokojnie, przedłużyliśmy przyjmowanie zgłoszeń do wtorku, aby wszyscy zdążyli
tak wiem, ale chciałabym w terminie wpłacić- każda złotówka na wagę kociej karmy
ale skoro przedłużone przyjmowanie zgłoszeń, znaczy miejsca są i załapaliśmy się prawda))
już się nie mogę doczekać
myślę jeszcze czy nie dorzucić kotka-we dwa będzie im raźniej...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości