Takie zachowanie trzeba promować //cała polska wysyła KARTKI

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 14, 2008 12:44

TYLKO TEN pamietajcie zeby wysylac po DWIE kartki osobno dla kazdej dziewczyny:) i imiennie, zeby potem nie bylo lez jak sie np. podzielic pocztowkami:) w tym wieku sprawy indywidualizmu sa dosc drazliwe.

koszt duzo wyzszy to nie bedzie.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw sie 14, 2008 12:51

kristinbb pisze:
kota7 pisze:A nie sądzicie, że nagroda rzeczowa nie jest najlepszym pomysłem? Bo nie daj Bóg utrwali w dziewczynkach, że za tego typu dobre uczynki coś się należy? Najlepiej jakiś kosztowny gadżet? Może jednak poprzestać na czymś bardziej... nie wiem, jak to nazwać, honorowym? Piękny dyplom, może jakiś medal, tytuł Honorowego Miauowicza czy coś w tym stylu.

A jest tu jakis psycholog szkolny???
Niech się może wypowie...
Jeżeli trzeba to się też dorzucę...

Nie jestem psychologiem, ale sadzę, że nie należy sie martwić o to, czy nagroda rzeczowa wpłynie negatywnie na Agnieszkę i Kingę. Ani jedna, ani druga - podchodząc do tych drani - nie myślała o nagrodzie.
Dyplom - rzecz piękna, kartki - sama pisałam, ze jestem za i to bardzo. Ale to dzieciaki - niech się czymś fajnym po prostu ucieszą.

Ja pomysł z kartkami przekaże na Alarmowy Fundusz Nadziei z Ostródy, choć znając ich - to juz wiedzą :)
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Czw sie 14, 2008 14:48

Ech, świetne macie pomysły :)

Ja czekam na zbiórkę, żeby się dorzucić :)

Elaszka

Od: Śro mar 01, 2006 19:23

Post » Czw sie 14, 2008 14:53

Poker71 pisze:
YLKO TEN pamietajcie zeby wysylac po DWIE kartki osobno dla kazdej dziewczyny:) i imiennie, zeby potem nie bylo lez jak sie np. podzielic pocztowkami:) w tym wieku sprawy indywidualizmu sa dosc drazliwe.

Eeee ja myślę że dziewczyny dostaną tyle kartek ze nie będzie z tym problemu, ale zgodnie z twoją propozycją wysyłam dwie :)
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Czw sie 14, 2008 15:40

widziałam wczoraj dziewczynki w panoramie, są na prawdę ostro poturbowane....wysyłam kartki z kotkami, mam nadzieję, ze psycholog szkolny się nimi zaopiekuje, bo w szkole może być różnie....nie wszystkie dzieci są takie wrażliwe i rozsądne....
ObrazekObrazek

mumka27

Od: Pon gru 03, 2007 18:35

Post » Czw sie 14, 2008 23:30

mamucik pisze:
Ja pomysł z kartkami przekaże na Alarmowy Fundusz Nadziei z Ostródy, choć znając ich - to juz wiedzą :)

wielkie dzięki, Ewciu, za link. Oczywiście również dołączymy się z podziękowaniami za "bycie CZŁOWIEKIEM"

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Pt sie 15, 2008 19:44

Podnoszę

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Pt sie 15, 2008 19:49

a ja jutro wykombinuję karciochy i też wyślę - świetny pomysł!
Filemon, Nuteńka [*] kocham na wieki....
Franuś [*] w moim serduszku na zawsze
Dzwoneczku [*] Kochanie, pamiętam...
Bokiruniu [*] dziękuję...
Obrazek
Obrazek

Satoru

Od: Czw sie 21, 2003 13:32

Post » Pt sie 15, 2008 19:54

Kartki napisałam. Pomysł bardzo dobry :)

Wydaje mi się, że fajnie by było gdyby pisali do nich rówieśnicy - to do forumowiczów, którzy mają dzieci - poproście swoje pociechy o taki gest.
Dziewczyny pewnie najbardzie ucieszy uznanie osób w podobnym wieku :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Pt sie 15, 2008 20:02

mahob pisze:Kartki napisałam. Pomysł bardzo dobry :)

Wydaje mi się, że fajnie by było gdyby pisali do nich rówieśnicy - to do forumowiczów, którzy mają dzieci - poproście swoje pociechy o taki gest.

Święta prawda. :)
Idę zaproponować Młodemu. Na pewno z ochotą coś napisze, też się bardzo przejął tą historią.

joanna z kotami

Od: Czw paź 20, 2005 22:36

Post » Sob sie 16, 2008 18:46

Piszemy, piszemy :D

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Sob sie 16, 2008 19:14

też wyślemy!

ewung

Od: Pon lis 13, 2006 13:04

Post » Sob sie 16, 2008 20:28

Monika777 pisze:
mar9 pisze:a ja tak cichutko zapytam: czy kotek ocalał?

tego nie wiem, ale ogladalam dzis lokalne wiadomosci i sad pokazal zdjecie najstarszego gnojka Wojciecha Minkowskiego, nie przyznaje sie do czynu, a jego ojciec (ktorego wypowiedz tez byla w tv) twierdzi ze siedzieli tego wieczora w domu, beznadzieja, zamiast ich wytrzepac porzadnie to jeszcze ich broni, jego sposob zachowania wyraza wychowanie dzieci, wiec wszystko jasne, poza tym gowniarze sa znani sokolskiej policji, moze spolecznosc tego miasteczka sama ich napietnuje za takie bestialstwo

No ale chyba dziewczynki złozyły oświadczenie kto je pobil? No to chyba nie ma wątpliwości? Ojciec za krzywoprzysiestwo też powinien odpowiedzieć! Swoją drogą widać w kogo dzieci się wdały :evil:

Tak sie zastanawiam czy takie dziewczynki nie ucieszyłyby sie z kotów maskotek - Agapków?
pozdrawiam,
ogocha
Obrazek
Chałwa, Kitel i Thalia ['] na zawsze ze mną

ogocha

Od: Wto sie 07, 2007 22:03

Post » Pon sie 18, 2008 6:43

mahob pisze:Kartki napisałam. Pomysł bardzo dobry :)

Pomysł bardzo dobry - kartka będzie też i od mojego syna, właśnie czekam na jego powrót, i od całej mojej kociej bandy, nie wiem tylko jak odcisnąć im łapki :D Chyba jakiegos policjanta sciąGnę :wink:
I dołączymy do tego Coś od kotów ulicznych ze starego wrocławskiego Środmieścia, też takich biednych, jak tamte kociątko. Książkę-album o tajemniczych miejscach w Polsce - zamki, zjawy, legendyz miłością w tle :) i piekne zdjęcia, staranne wydanie. Powinno sie spodobać :), z kasą u mnie kocio-krucho, a to dzieciaki - tak moje koty uradziły. Wysyłka w piątek - po powrocie mojego dzieciaka.
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Pon sie 18, 2008 8:46

Obrazek
Obrazek

Iburg

Od: Wto sty 04, 2005 21:52

[poprzednia][następna]