TYLKO TEN pamietajcie zeby wysylac po DWIE kartki osobno dla kazdej dziewczyny:) i imiennie, zeby potem nie bylo lez jak sie np. podzielic pocztowkami:) w tym wieku sprawy indywidualizmu sa dosc drazliwe.
koszt duzo wyzszy to nie bedzie.
Moderator: Estraven
kristinbb pisze:kota7 pisze:A nie sądzicie, że nagroda rzeczowa nie jest najlepszym pomysłem? Bo nie daj Bóg utrwali w dziewczynkach, że za tego typu dobre uczynki coś się należy? Najlepiej jakiś kosztowny gadżet? Może jednak poprzestać na czymś bardziej... nie wiem, jak to nazwać, honorowym? Piękny dyplom, może jakiś medal, tytuł Honorowego Miauowicza czy coś w tym stylu.
A jest tu jakis psycholog szkolny???
Niech się może wypowie...
Jeżeli trzeba to się też dorzucę...
mamucik pisze:
Ja pomysł z kartkami przekaże na Alarmowy Fundusz Nadziei z Ostródy, choć znając ich - to juz wiedzą
mahob pisze:Kartki napisałam. Pomysł bardzo dobry![]()
Wydaje mi się, że fajnie by było gdyby pisali do nich rówieśnicy - to do forumowiczów, którzy mają dzieci - poproście swoje pociechy o taki gest.
Dziewczyny pewnie najbardzie ucieszy uznanie osób w podobnym wieku :)
Monika777 pisze:mar9 pisze:a ja tak cichutko zapytam: czy kotek ocalał?
tego nie wiem, ale ogladalam dzis lokalne wiadomosci i sad pokazal zdjecie najstarszego gnojka Wojciecha Minkowskiego, nie przyznaje sie do czynu, a jego ojciec (ktorego wypowiedz tez byla w tv) twierdzi ze siedzieli tego wieczora w domu, beznadzieja, zamiast ich wytrzepac porzadnie to jeszcze ich broni, jego sposob zachowania wyraza wychowanie dzieci, wiec wszystko jasne, poza tym gowniarze sa znani sokolskiej policji, moze spolecznosc tego miasteczka sama ich napietnuje za takie bestialstwo
mahob pisze:Kartki napisałam. Pomysł bardzo dobry![]()
Wydaje mi się, że fajnie by było gdyby pisali do nich rówieśnicy - to do forumowiczów, którzy mają dzieci - poproście swoje pociechy o taki gest.
Dziewczyny pewnie najbardzie ucieszy uznanie osób w podobnym wieku
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Majestic-12 [Bot] i 366 gości