bubor pisze:U nas jest parno i gorąco, niedawno burza pozbawiła blok prądu na prawie pół godziny a teraz znów wyszło słońce dzięki czemu klimat mamy prawie jak w saunie
![]()
![]()
Sauna jest i u nas

Przenosimy się do tych Cioteczek, u których leje

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:U nas jest parno i gorąco, niedawno burza pozbawiła blok prądu na prawie pół godziny a teraz znów wyszło słońce dzięki czemu klimat mamy prawie jak w saunie
![]()
![]()
w którym innym?bubor pisze:Wiesz , widać muszę bardzo lubić Twój wątek bo dziś przed południem napisałem w innym " dzień dobry Gattaro wraz z pannicami " ku uciesze ten wątek odwiedzających![]()
![]()
gattara pisze:bubor pisze:U nas jest parno i gorąco, niedawno burza pozbawiła blok prądu na prawie pół godziny a teraz znów wyszło słońce dzięki czemu klimat mamy prawie jak w saunie
![]()
![]()
Sauna jest i u nas, można oszaleć z gorąca
![]()
Przenosimy się do tych Cioteczek, u których leje, kto przygarnie naszą siódemkę?
pluszak pisze:w którym innym?bubor pisze:Wiesz , widać muszę bardzo lubić Twój wątek bo dziś przed południem napisałem w innym " dzień dobry Gattaro wraz z pannicami " ku uciesze ten wątek odwiedzających![]()
![]()
na kretkach pewniebubor pisze:pluszak pisze:w którym innym?bubor pisze:Wiesz , widać muszę bardzo lubić Twój wątek bo dziś przed południem napisałem w innym " dzień dobry Gattaro wraz z pannicami " ku uciesze ten wątek odwiedzających![]()
![]()
![]()
![]()
srob skrina i pokamoś pisze:Oczywiście że na kretkach
moś pisze:Oczywiście że na kretkach
bubor pisze:moś pisze:Oczywiście że na kretkach
Ale jesteś, żeby mnie tak podkablować
pluszak pisze:srob skrina i pokamoś pisze:Oczywiście że na kretkach
bubor pisze:Wiesz , widać muszę bardzo lubić Twój wątek bo dziś przed południem napisałem w innym " dzień dobry Gattaro wraz z pannicami " ku uciesze ten wątek odwiedzających![]()
![]()
Hannah12 pisze:gattara pisze:bubor pisze:U nas jest parno i gorąco, niedawno burza pozbawiła blok prądu na prawie pół godziny a teraz znów wyszło słońce dzięki czemu klimat mamy prawie jak w saunie
![]()
![]()
Sauna jest i u nas, można oszaleć z gorąca
![]()
Przenosimy się do tych Cioteczek, u których leje, kto przygarnie naszą siódemkę?
Przylatujcie do nas. Miejsce się znajdzie.
bubor pisze:Jak można nie lubić tego wątku Gattaro![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Nul i 15 gości