a jej malego gdzie dasz?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noemik pisze:to niezla gromadka.
a jej malego gdzie dasz?
kosma_shiva pisze:noemik pisze:to niezla gromadka.
a jej malego gdzie dasz?
jeszcze nie wiem, schowam do piekarnika albo jak sie znajdzie jakas klatka albo duzy transporter to mojej siostrze sprzedam![]()
Tweety pisze:to ile ich macie w koncu? i dlaczego nikt tego nie zglasza po Bożemu tylko jak ja jednym kolanem klęczę na walizce??
kosma_shiva pisze:Tweety pisze:to ile ich macie w koncu? i dlaczego nikt tego nie zglasza po Bożemu tylko jak ja jednym kolanem klęczę na walizce??
ojej, przepraszamy. U mnie jest ta bialo-czarna, o której wiadomo juz od dawma. Teraz zaczęła przychodzic ze swoim małym, wiec łątwiej ją złąpać, no i ta popielata, czyli mama Tommiego, Tonki i reszty chorowitków spod krzaczka. Tylko zadna z nich nie ejst jeszcze złąpana
kosma_shiva pisze:tak, teoria, ale ta bialo-czarna mogłaby stac się praktyka, jesli znajdzie sie termin sterylki na sam początek tygodnia. A, no i pytanie. czy nadaj tną na Mistrzejowicach??
Tweety pisze:kosma_shiva pisze:tak, teoria, ale ta bialo-czarna mogłaby stac się praktyka, jesli znajdzie sie termin sterylki na sam początek tygodnia. A, no i pytanie. czy nadaj tną na Mistrzejowicach??
tak, tylko tam jeszcze
noemik pisze:to dobrze, że wiesz.
bo ja nie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 107 gości