Czemu tak malo syjamow i orientow?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oberhexe pisze:Zojka, gratuluję![]()
![]()
![]()
Będą zdjęcia? Jak rezydentka na nowego przybysza zareagowała? Pisz, pisz!!! Domagam sie oddzielnego watku (chyba że już jest, a ja ślepa go nie zauważyłam
)
Agi pisze:Fotki jak zwykle piekne![]()
Czemu tak malo syjamow i orientow?
Agi pisze:Czemu tak malo syjamow i orientow?
zuza pisze:Szkoda, ze w wielu przypadkach nie wiem zupelnie kogo ogladalam, ale po ostatniej burzy rozumiem brak podpisow
sal pisze:U. Tylko coś mało zdjęć Raptem 62
Aś pisze:ja tez mam zdjęcia
gdzie moge je wrzucić ?
tutaj, do wątku ?
Vitez, może bym je Ci podesłała i dodałbys do tej galerii?
zojka pisze:czy ten na zdjeciu to od pani, ktora miala tez devona i czarna orientalna dziewczynke?
vitez pisze:[ Tuz obok tego syjamka w galerii znajduje sie tatus mojej Sugar - dorosly kocur syjamski Aragorn Argonauta(1990, 1995, 2004 - to sa numery zdjec a nie lata
) - zdobyl na tej wystawie stala licencje hodowlana za co oczywiscie gratulowalem hodowczyni
Sigrid pisze:Zachwyciły mnie koty abisyńskie - mają w sobie taką naturalną grację i dzikość. Po prostu śliczne.
O tureckich vanach już kiedyś mówiłam, że mi się spodobały (a jeszcze bardziej TŻtowi), a te z warszawskiej wystawy były szczególnie urocze przez niespotykane połączenie kolorów. Myślałam że zwykle są białorude, a te białoszare - po prostu urzekające.
Vitez - orientujesz się może z jakiej były hodowli? Chyba nie polskiej?
Ale wszystkie kotki urodą przebiła (moim zdaniem) ta cudowna norweżka ze zdjęcia nr 60. To Nikita od już nie forumowej Niki, prawda?
zojka pisze:A mamusia Hugonka jest BAL a
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 554 gości