Moderator: Estraven
skaskaNH pisze:Uff, na szczescie mnie nie ma na fotkach
Uschi pisze:Jedziemy (ja i tanita) w weekend 30-31.08 zawieźć nasze tym czasy, Szkodniki, do świetnego DS w Krakowie. Chciałybyśmy wykorzystać tę okazję do zatrzymania się na moment w mieście - bardzo dawno nas tam nie było (a razem chyba nigdy), a obie bardzo je kochamy...
sanna-ho pisze:w tamtym wątkuUschi pisze:Jedziemy (ja i tanita) w weekend 30-31.08 zawieźć nasze tym czasy, Szkodniki, do świetnego DS w Krakowie. Chciałybyśmy wykorzystać tę okazję do zatrzymania się na moment w mieście - bardzo dawno nas tam nie było (a razem chyba nigdy), a obie bardzo je kochamy...
Może spotkanie miauowe z tej okazji?
skaskaNH pisze:sanna-ho pisze:w tamtym wątkuUschi pisze:Jedziemy (ja i tanita) w weekend 30-31.08 zawieźć nasze tym czasy, Szkodniki, do świetnego DS w Krakowie. Chciałybyśmy wykorzystać tę okazję do zatrzymania się na moment w mieście - bardzo dawno nas tam nie było (a razem chyba nigdy), a obie bardzo je kochamy...
Może spotkanie miauowe z tej okazji?
Nooo, jestem jak najbardziej ZA
skaskaNH pisze:mimw pisze:
Ja też o ile nic nie wypadnie
Mimw, na 30-tego i tak sobie rezerwuj czas wolny
Gauka.....
EDIT: poza tym bedzie Uschi, stanikowa guru
skaskaNH pisze:
tanita pisze:skaskaNH pisze:
no niestety![]()
i nikt nie pomyśli, jakie straty moralne mam z tym związane widząc pielgrzymki kobiet zamykających się z Uschi w łazience![]()
![]()
sanna-ho pisze:tanita pisze:skaskaNH pisze:
no niestety![]()
i nikt nie pomyśli, jakie straty moralne mam z tym związane widząc pielgrzymki kobiet zamykających się z Uschi w łazience![]()
![]()
![]()
aż tak???
skaskaNH pisze:mimw pisze:
Ja też o ile nic nie wypadnie
Mimw, na 30-tego i tak sobie rezerwuj czas wolny
Gauka.....
Bungo pisze:A jak ktoś nie chce stanika, to może przyjść![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości