Każdy urlop niestety musi się kiedyś skończyć. Wygrzałam to się ja chociaż w Polsce też było ciepło
Zwierzaki stęsknione i zdrowe chociaż Tajcie trochę kicha.Muszę ją obserwować.
Nastały ciężkie czasy dla moich kotków.W związku ze zmianą pogody i temperatury zostały im ograniczone spacerki.
Rano jak szykuję się na spacer z Belką cala trójka piluje drzwi,żeby nie zapomnieć o nich.
Prześcigają sie kto pierwszy wyjdzie.Zwykle jest to Bobi.
Pierwsze kroki kierują na pryzmę komposu gdzie w miękkiej i puszystej ziemi załatwiaja swoje poranne potrzeby/kochane kotki dbają o kieszeń pańci/.Póżniej dzielnie maszerują wzdłuż siatki w stronę gdzie ja idę na spacer z Belcią.Po powrocie nie muszę nawoływać szanownego państwa szybciutko biegną do domu.Mokra trawa i kałuże to nie jest to co koty lubia najbardziej.
Ponieważ nie wybiegają się w ogródku czasami ''odbija palma''.Bobi chce się ganiać ,bawić.uprawiać zapasy ale dziewczynki nie zawsze chętnie dołaczaja do niego.Kiteczka zwykle prychnie i zajmie strategiczne miejsce na krześle pod stołem albo na stole i kontroluje sytuacje.Tajka daje się wciągnąć do zabawy i wtedy słychać jakby tabun koni przebiegał przez mieszkanie ale zabawa zwykle kończy się groźnym mruczeniem i ucieczką przez cięższym Bobim.
Od kiedy włączone jest ogrzewanie ulubionym miejscem leżakowania są parapety lub półki nad kaloryferami.
Masz kochane kotki, że dbają o Twoje finanse Moje jakoś nie mają ochoty - nawet dzicy działkowcy czekają pod drzwiami altany, żeby w kuwetce swój urobek zostawić
Bobi się zupełnie zadomowił u Was, prawda? Ukochaj go ode mnie - resztę też
Footerka najukochańsze.Jak nie przyjdą rano chociaż na chwilę poprzytulać się,pomruczeć i /głównie Bobi/podeptać trochę to czegoś brakuje.
Avian Bobi już od dawna jest zadomowiony.Kawał łobuza z niego ale jak to łobuz ,kochany.
Dzisiaj troszę cieplej więc przerwę między deszczem wykorzystaliśmy na krótki spacer.Niestety deszcz wygonił zwierzynę z ogródka .Teraz Tajcia na kolanach,Bobi na paprapecie a Kiteczka obok na łożku odpoczywają po ogródkowych gonitwach.