LG C1100 -typowo damski telefon dla Sosnowca :))))))))))))))

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto sie 12, 2008 16:43 LG C1100 -typowo damski telefon dla Sosnowca :))))))))))))))

Wystawiam do licytacji Telefon LG C1100
Telefon jest uzywany - najpierw używałam go w abonamencie Orange a potem na karte - generalnie nie znam sie na żadnych sim lockach - wiec nei wiem co mam powiedziec :roll:
POwiem tylko ze z tego telefonu bylam najbardziej zadowolona- pamietał duzo wyrazow (nie to co moja motorolla :( ) przez co pisze sie fajnie smsy
Ma bardzo przydatne lusterko.
Z przodu jest troche porysowany-ale nie bardzo tylko troche - w wyniku normanego uzytkowania -ale widzialam telefony w duzo gorszym stanie - w srodku oprócz tego pękniecia które widać na zdjeciu nie ma żadnej skazy - a pęknięcie nie jest widoczne tak bardzo i też w niczym nie przeszkadza 8) ekran jest idealny
Mam do niego
- oryginalne opakowanie,
-ładowarke,
-nie uzywane słuchawki i
-ksiazeczke i
- kare gwarancyjna z ktorej nie kożystałam -
poswiadczam że nie wpadł mi nigdy do wody :lol: czy coś w tym stylu - bateria trzyma tak z 3 dni - z resztą zależy jak się go używa....
ma polskie menu 8)
Na allegro ten telefony "schodzą" nawet po 90-100zł
Aukcja dla kotków Sosnowieckich pod opieką Martiki
wywolawcza to 15zł :roll:
Moje zdjęcia
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

i profesjonalne zdjęcia
Obrazek
Obrazek

Zapraszam do licytacji :D

aha a to jakies parametry telefonu na czym się nie znam :oops:
http://www.mgsm.pl/katalog/lg/c1100/

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Wto sie 12, 2008 19:33

Narnia dzieki ,dopiero teraz zauważyłam 8O

Mam gorąca linię bo dziewczyny jadą do schronu nakarmic 4 małe ślepe kociaczki.Oddane do schroniska bez matki.Dla nich to niestety to wyrok śmierci :( Jutro organizujemy przerzut maleńtasów do Dt ,do karmiacej koteczki.TRZYMAJCIE KCIUKI !
Zapraszamy do licytacji super telefonik

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Śro sie 13, 2008 9:36

ze wzgledu na tak wielkie zainteresowanie telefonem postanowilyśmy z Marika wystawic telefon na allegro :wink:

Narnia

Od: Wto cze 14, 2005 11:36

Post » Śro sie 13, 2008 9:38

Dobry pomysł :ok: Pozdrawiam!
Obrazek

zmorka

Od: Pt sie 08, 2008 0:05

Post » Czw sie 14, 2008 12:33

Czy jest opcja Kup teraz, ale tutaj? Wlasnie mi sie popsul telefon :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw sie 14, 2008 13:27

jerzykowka pisze:Czy jest opcja Kup teraz, ale tutaj? Wlasnie mi sie popsul telefon :wink:

Na bazarku też mozna wystawiac rzeczy w opcji kup teraz,ale to zależy od sprzedającego.W sumie to chyba Narnia wycofała tel z aukcji .ale nie zdążyłam go wystawić na allegro więc napisz do Narni pw :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Czw sie 14, 2008 13:43

mar_tika pisze:
jerzykowka pisze:Czy jest opcja Kup teraz, ale tutaj? Wlasnie mi sie popsul telefon :wink:

Na bazarku też mozna wystawiac rzeczy w opcji kup teraz,ale to zależy od sprzedającego.W sumie to chyba Narnia wycofała tel z aukcji .ale nie zdążyłam go wystawić na allegro więc napisz do Narni pw :)

Dziekuje, juz wyslalam :)
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53