Parę ciepłych słów nic nie kosztuje, a czasem znaczy bardzo wiele dla kogoś, kto został tak sponiewierany.

A co do pieniędzy na ewentualną pomoc w leczeniu - jestem jak najbardziej za. Niech i rodzice mają oparcie w kociarzach.
Moderator: Estraven
joanna z kotami pisze:Tak się zastanawiam nad tym prezentem i przyszło mi do głowy, czy nie byłoby fajnie, gdyby każdy z nas (tzn. wszyscy zainteresowani) napisał pocztówkę z podziękowaniem, czy co tam komu w duszy gra.![]()
Parę ciepłych słów nic nie kosztuje, a czasem znaczy bardzo wiele dla kogoś, kto został tak sponiewierany.Zwłaszcza gdy takie słowa wsparcia płyną z całej Polski, albo i spoza.
A co do pieniędzy na ewentualną pomoc w leczeniu - jestem jak najbardziej za. Niech i rodzice mają oparcie w kociarzach.
joanna z kotami pisze:Tak się zastanawiam nad tym prezentem i przyszło mi do głowy, czy nie byłoby fajnie, gdyby każdy z nas (tzn. wszyscy zainteresowani) napisał pocztówkę z podziękowaniem, czy co tam komu w duszy gra.![]()
Parę ciepłych słów nic nie kosztuje, a czasem znaczy bardzo wiele dla kogoś, kto został tak sponiewierany.Zwłaszcza gdy takie słowa wsparcia płyną z całej Polski, albo i spoza.
piotr568 pisze:Z tym mp3 to ja bym się wstrzymał do czasu rozeznania sytuacji, co dziewczynom po grajku jeśli np nie mają komputera i nie miałyby czego wrzucić na to mp3. Nic o nich nie wiemy, więc może najpierw lokalne forumowe siły niech spróbują się wywiedzieć. A książki zawsze będą na miejscu jako prezent.
Monika777 pisze:mar9 pisze:a ja tak cichutko zapytam: czy kotek ocalał?
tego nie wiem, ale ogladalam dzis lokalne wiadomosci i sad pokazal zdjecie najstarszego gnojka Wojciecha Minkowskiego, nie przyznaje sie do czynu, a jego ojciec (ktorego wypowiedz tez byla w tv) twierdzi ze siedzieli tego wieczora w domu, beznadzieja, zamiast ich wytrzepac porzadnie to jeszcze ich broni, jego sposob zachowania wyraza wychowanie dzieci, wiec wszystko jasne, poza tym gowniarze sa znani sokolskiej policji, moze spolecznosc tego miasteczka sama ich napietnuje za takie bestialstwo
kota7 pisze:A nie sądzicie, że nagroda rzeczowa nie jest najlepszym pomysłem? Bo nie daj Bóg utrwali w dziewczynkach, że za tego typu dobre uczynki coś się należy? Najlepiej jakiś kosztowny gadżet? Może jednak poprzestać na czymś bardziej... nie wiem, jak to nazwać, honorowym? Piękny dyplom, może jakiś medal, tytuł Honorowego Miauowicza czy coś w tym stylu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: elmas, Google [Bot], kaja2347, kasia.winna, nyoe i 331 gości