Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Boo77 pisze:Tylko pamiętaj, że jedynie Frontline ( tych kropelek jest sporo różnych) działo jako jedyny na kleszcze!
malbor0 pisze:Boo77 pisze:Tylko pamiętaj, że jedynie Frontline ( tych kropelek jest sporo różnych) działo jako jedyny na kleszcze!
Jeżeli któryś z moich kociaków ma kleszcza to psikam (frontline w lottonie)bezpośrednio na niego i sam odpada (to dobrze czy źle?)
NatusiaM pisze:A gdziemoge to dostać? W sklepie czy w lecznicy? Ile to kosztuje? No i w jakim wieku kociaka moge psikać?
malbor0 pisze:Ja mam Frontline w lottonie/spray 0,5 ml . Weterynarz powiedział, że jednorazowe psiknięcie (6x na kilogram kota) daje efekty przez ok 3 m-ce.
Za 100 ml u weta zapłaciłam 49 zł. Przy moich 3 kotakach nie opłaca się kropelek. Trochę się rzucają przy psikaniu ale da się przeżyć
Tiger_ pisze:malbor0 pisze:Ja mam Frontline w lottonie/spray 0,5 ml . Weterynarz powiedział, że jednorazowe psiknięcie (6x na kilogram kota) daje efekty przez ok 3 m-ce.
Za 100 ml u weta zapłaciłam 49 zł. Przy moich 3 kotakach nie opłaca się kropelek. Trochę się rzucają przy psikaniu ale da się przeżyć
A jak to się ma do wylizwania się przez koty ?
Przecież Frontline jest bardzo toksyczny .......
NatusiaM pisze:
P.S. Podeślę kilka fotek jak maleństwo rośnie i rozrabia.Ale na razie nie chcę go stresować.
NatusiaM pisze:Bardzo dziękuję za przywiezienie kotka! Maluch jest wspaniały! Właśnie takiego chciałam:) Już sobie wybrał miejsce do spania,zjadł troszkę jedzonka,ofukał mnie z góry na dół:) i zasypia. słodziach z niego:)
Dziękuję i pozdrawiam.
P.S. Podeślę kilka fotek jak maleństwo rośnie i rozrabia.Ale narazie nie chcę go stresować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości