W jego lecznicy mi poradzili ze jak to cos pilnego to dr.Fabisz z Chorzowa wiec nie wiem czy czekac czy do Chorzowa. Kicia sie robi bardzo zabawowa, wlasnie w tej chwili ,,morduje" myszke ktora mam przywiazana do krzesla na ktorym siedze.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
oleska222 pisze:Oj zaniedbałam wątek, wstyd mi, wstyd...A Dżudżu coraz ładniejsza
I jakie ma śliczne ślimaczki
Poproszem również o wieści co u cudnego Marmurka.
Kropeczka13 pisze:oleska222 pisze:Oj zaniedbałam wątek, wstyd mi, wstyd...A Dżudżu coraz ładniejsza
Dżudżu w poniedziałek lub w środe jedzie do specjalisty do Chorzowa, po powrocie zdam relacje co dalej z łapką.
![]()
Co do Marmurka to chyba znalazł prześwietny domek na stałe. Pisze chyba bo nie chcę zapeszyć![]()
A na bazarku dla Dżudżu już była hę... aaa nie...to zapraszam
Kropeczka13 pisze:oleska222 pisze:Oj zaniedbałam wątek, wstyd mi, wstyd...A Dżudżu coraz ładniejsza
Dżudżu w poniedziałek lub w środe jedzie do specjalisty do Chorzowa, po powrocie zdam relacje co dalej z łapką.
![]()
Co do Marmurka to chyba znalazł prześwietny domek na stałe. Pisze chyba bo nie chcę zapeszyć![]()
A na bazarku dla Dżudżu już była hę... aaa nie...to zapraszam
katgral pisze:zapraszam na bazarek. Szpileczki ZARA czekają
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79786&start=0
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości