Moderator: Estraven
ewung pisze:ja sądzę że idealnym prezentem byłby "Pamietnik Babuni" - koci, forumowy i piękny albo "Philo - kot w drodze" z tych samych powodów plus wesoły do tego.
piotr568 pisze:ewung pisze:ja sądzę że idealnym prezentem byłby "Pamietnik Babuni" - koci, forumowy i piękny albo "Philo - kot w drodze" z tych samych powodów plus wesoły do tego.
Jak najbardziej jestem za zestawem książek naszej Caty. Może z osobistymi dedykacjami autorki (myślę że nie będzie miała nic przeciwko). Spojrzenie na świat oczami kotów utwierdzi te dziewczynki w przekonaniu że postąpiły słusznie. Należy im się wielki szacunek.
bellavita pisze:Jedna z nich ma peknieta podstawe czaszki i wstrzas mozgu![]()
Nie wiemy, jaka jest sytuacja materialna dziewczynek, ale moze raczej dolozyc sie jakos do leczenia i rehabilitacji?
mar9 pisze:a ja tak cichutko zapytam: czy kotek ocalał?
Monika777 pisze:mar9 pisze:a ja tak cichutko zapytam: czy kotek ocalał?
tego nie wiem, ale ogladalam dzis lokalne wiadomosci i sad pokazal zdjecie najstarszego gnojka Wojciecha Minkowskiego, nie przyznaje sie do czynu, a jego ojciec (ktorego wypowiedz tez byla w tv) twierdzi ze siedzieli tego wieczora w domu, beznadzieja, zamiast ich wytrzepac porzadnie to jeszcze ich broni, jego sposob zachowania wyraza wychowanie dzieci, wiec wszystko jasne, poza tym gowniarze sa znani sokolskiej policji, moze spolecznosc tego miasteczka sama ich napietnuje za takie bestialstwo
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 383 gości