magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
Całuski dla wszystkich domowników kocich i niekocich
się zgadza, no problemo
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
Oj super, dziękuję Madziu.Magija pisze:magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
się zgadza, no problemo
mokkunia pisze:Oj super, dziękuję Madziu.Magija pisze:magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
się zgadza, no problemo
Magicu, spodziewaj się nas po powrocie, bo bardzo waga nam potrzebna no i teraz jeszcze ta siatka
eee, chyba poczekamy, co tam będziemy Madzi po mieszkaniu i piwnicy buszowaćMagija pisze:mokkunia pisze:Oj super, dziękuję Madziu.Magija pisze:magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
się zgadza, no problemo
Magicu, spodziewaj się nas po powrocie, bo bardzo waga nam potrzebna no i teraz jeszcze ta siatka
Mokka, umówcie się ze Słonkiem, będziecie mieć wszystko wcześniej
mokkunia pisze:eee, chyba poczekamy, co tam będziemy Madzi po mieszkaniu i piwnicy buszowaćMagija pisze:mokkunia pisze:Oj super, dziękuję Madziu.Magija pisze:magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
się zgadza, no problemo
Mokka, umówcie się ze Słonkiem, będziecie mieć wszystko wcześniej
mokkunia pisze:Oj super, dziękuję Madziu.Magija pisze:magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
się zgadza, no problemo
Georg-inia pisze:mokkunia pisze:Oj super, dziękuję Madziu.Magija pisze:magicmada pisze:Mam zieloną Magijową siatkę w piwnicy, pogadaj z Magdą czy się zgodzi na użyczenie kawałka![]()
się zgadza, no problemo
kurcze, a ja właśnie wczoraj resztki naszej siatki Wieśkiem na wieś wywiozłamale mogę przywieźć z powrotem w niedzielę jak kcecie...
mokkunia pisze:To już nie jest śmieszne![]()
Mała Maciejka chyba do olimpiady się szykuje. Biegi z przeszkodami. Wystarczy otworzyć drzwi do łazienki i śmiga to to z prędkością światła miedzy nogami nie wiadomo skąd - wiadomo dokąd![]()
byle daleko z łazienki...
Magija pisze:mokkunia pisze:To już nie jest śmieszne![]()
Mała Maciejka chyba do olimpiady się szykuje. Biegi z przeszkodami. Wystarczy otworzyć drzwi do łazienki i śmiga to to z prędkością światła miedzy nogami nie wiadomo skąd - wiadomo dokąd![]()
no cóż - pozazdrościła Miśce medalu
Georg-inia pisze:Magija pisze:mokkunia pisze:To już nie jest śmieszne![]()
![]()
Mokka, my mamy chyba inne ciut oczka niż Wy, ale tak, taka metalowa, ocynkowana, został nam taki pasek z pół metra szeroki, długi nie wiem na ile, bo zwinięty był. Przywiozę i zobaczymy, jak się nie nada to wywalę na śmietnik i już, ok?
casica pisze:Zdjęcia![]()
Georg-inia pisze:Magija pisze:mokkunia pisze:To już nie jest śmieszne![]()
![]()
Mokka, my mamy chyba inne ciut oczka niż Wy, ale tak, taka metalowa, ocynkowana, został nam taki pasek z pół metra szeroki, długi nie wiem na ile, bo zwinięty był. Przywiozę i zobaczymy, jak się nie nada to wywalę na śmietnik i już, ok?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 835 gości