swoista matka chrzestna Sfinksa
moge zaofiarowac 40zl m-cznie.....wiem, ze nie za duzo, ale na glowie jest wiele zwierzakow

Moderator: Estraven
Julka_ pisze:zglaszam sie jako pierwszy opiekun wirtualny)
swoista matka chrzestna Sfinksa
moge zaofiarowac 40zl m-cznie.....wiem, ze nie za duzo, ale na glowie jest wiele zwierzakow
Femka pisze:TRANSPORT Z OPOLA DO KRAKOWA PILNIE POTRZEBNY
CoToMa chwilo jest bez dostępu do netu, ale jeśli sprawa pilna albo transport będzie natychmiast, spróbuję kontaktować.
Boo77 pisze:Słuchajcie, jeśli Sfinks wytrzyma do 23 sierpnia, czyli nic się wcześniej nie znajdzie, to my z Grzesiem pojedziemy. Oczywiście Lucynka jedzie jako "obsługa" dla Kotusia
Musielibyśmy tylko nazbierać 120zł na gaz i autostradę, niestety nie możemy tej podróży sfinansować
Udało mi się kilka razy zrobić na forum zrzutkę "x" osób po 10złMoże więc znalazłoby się 12 osób które użyczą Sfinksowi po 10zł na podróż do lepszego życia?
Oczywiście to alternatywa, jeśli wcześniej się nic nie znajdzie!
CoToMa pisze:Dzięki wielkie!
Tylko, że do 23. dużo czasu, a dla Sfinksa każdy dzień. Jesli faktycznie byłąby pomoc finansowa, to może udało by się załatwic=ć w tym tygodniu przewóz samochodem z Opola do Bielska lub Katowic. Tylko teraz trzeba by szukac stamtąd jeszcze transportu do Krakowa. Najgorzej, że ja teraz mam dostęp do netu tylko w przytulisku.
Mozna kontaktowć sie w tej sprawie z anitą5, ona jest zorientowana w temacie...
Jeśli sie nie uda, to chyba bedziemy czekać do 23.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, puszatek i 176 gości