Major - wiadomości z ostatniej chwili

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 24, 2003 18:47 Major - wiadomości z ostatniej chwili

oddam małego Majora.
To wyjątkowy kociak i nie może źle trafić. Jego pomysłowość w psotach zasługuje na specjalne traktowanie. Jest wyjątkowy. To nawet nie o to chodzi, że jest taki śliczny, bo i umaszczenie wyjątkowe - popielatokremowe z czarnymi pręgami i białym wykończeniem, przesliczne wielkie bure oczy, ogromne uszy i dłagaśny ogonek. I nawet nie to, ze patrzy tymi swoimi wielkimi buryni oczkami jakby chciał odczynic wszystkie smutki. Po prostu jest wyjątkowy.
Jest tak czyściutki, że jak kuweta jest nie za czyste, to zakopuje swój "urobek" juz na sucho, po wyjściu z kuwety. To sama przyjemność patrzeć jak je, wkłada w to całe swoje serduszko i wszystkie myśli i uczucia. Kwintesencja kociego apetytu.
A jak sie rozbawi, to szaleje bez umiaru, wszystko może byc przedmiotem zabawy: psi pysk, uszy i ogo, zwisające rośliny doniczkowe, rękawy polara, zwisające z krzesła, przybrana siostrzyczka, myszki i piłeczki, długopisy i łyżeczki do kawy.
Po prostu we wszystko wkłada całe swoje ja, w jedzenie, w zabawę, w mruczenie. Mruczy tak pieknie i głośno. I cały kot mruczy od czarnego noska do białego zakończenia burego ogonka.
Ten kto go dostanie wygra wielki los na loterii, dostanie przeurocze stworzenie, kochające i kochane.
I z dostawą do domu.
http://miau.pl/upload/Major1
http://miau.pl/upload/Major_i_Rambo
Ostatnio edytowano Pt sty 16, 2004 23:35 przez Iwona, łącznie edytowano 3 razy

Iwona

Od: Wto lut 05, 2002 15:55

Post » Pt paź 24, 2003 18:53

Pierwsze zdjecie mi sie nie wyswietla.
I moze by tak podczepic?...
Trzymam kciuki za dom doskonaly!
aktualny wątek viewtopic.php?f=46&t=221075
Urodziłam się zmęczona i żyję, żeby odpocząć.

zuza

Od: Sob lut 02, 2002 22:11

Post » Pt paź 24, 2003 18:56 NIe moge! to jeden z najsłodszych kotków na świećie!

Droga Iwono! Nie byłam pewna czy chce przygarnąc kotka jednak kiedy zobaczyłam twój opis i wspaniałe zdjęcia kici się przekonałam! skontaktuj sie ze mną e-mail kociomaniaczka@wp.pl . Mam nadzieje że sie dogadamy. :D

kociomaniaczka

Od: Pt paź 24, 2003 13:50

Post » Pt paź 24, 2003 18:57

Co za śliczny widok! Takie słodkie maleństwo z dużym czarnym psem. Cudo!

Trzymam kciuki.

Sigrid

Od: Śro lip 30, 2003 16:54

Post » Pt paź 24, 2003 18:58

koteczek cudowny!!! :love:

mroofka

Od: Nie paź 05, 2003 9:36

Post » Pt paź 24, 2003 19:07 Re: NIe moge! to jeden z najsłodszych kotków na świećie!

kociomaniaczka pisze:Droga Iwono! Nie byłam pewna czy chce przygarnąc kotka jednak kiedy zobaczyłam twój opis i wspaniałe zdjęcia kici się przekonałam! skontaktuj sie ze mną e-mail kociomaniaczka@wp.pl . Mam nadzieje że sie dogadamy. :D

Iwonko! :evil: :evil: :evil:
God forbid!

Kasia D.

Od: Sob maja 18, 2002 13:40

Post » Pt paź 24, 2003 19:19

Maluszek jest sliczny :love: Trzymam kciuki za bardzo dobry domek, na ktory napewno zasluguje :ok: Bardzo uważnie przeglądaj oferty :!:
Ewelina i...
Obrazek

Kiara

Od: Nie mar 02, 2003 13:18

Post » Pt paź 24, 2003 19:20

Tak się cieszę :D
Oby wszystko poszło dobrze.
Majorek jest przemiły, przesympatyczny i zdecydowanie ładniejszy niż na zdjęciach.
Mieszkał u mnie prawie tydzień i gdyby nie to, że razem z Mary-Manią tak się znęcali :evil: nad biednym Korkiem (i to Korek właśnie przez to ich znęcanie został ze mną, bo mi było żal kruszynki), to to właśnie Major byłby z nami. Podbił nasze serca swoją radością życia i najbardziej pasuje mi do niego słowo "bezkompleksowy", jak go określiła Rysia.
Zasługuje na dobry dom i trzymam kciuki!
Pozdrawiam i całusy dla dwójki od Korka-Potworka-Bandziorka.

sara

Od: Pt lip 18, 2003 20:33

Post » Pt paź 24, 2003 19:51

kociak cuuudny, czemu ja nie mam domu z ogrodem ? :cry:

Iwona, czy Ty masz mojego psa?
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt paź 24, 2003 19:57

eve69 pisze:kociak cuuudny, czemu ja nie mam domu z ogrodem ? :cry:

moj pies to najprawdziwszy owczarek gubałowski z Górnych Krupowek nabyty od niecałkiem trzezwego gazdy za rownowartosc flaszki w czasie ferii zimowych w 1995r.
jego pochodzenie jest jaknajbardziej legalne, poza tym, ze stanowi idealny fenotyp niezarejestrowany jeszcze przez PZK, przez zapewne niedopatrzenie. Ta rasa istnieje w jednym egzemplarzu jako, ze moj pies nalezy do mniejszosci seksulanych.

Major jest wyjątkowy. Tez istnieje w jednym egzemplarzu. Taki kot rodzi sie raz na 100 lat. i w tym stuleciu juz takiego nie będzie. radze wziąć to pod uwagę

Iwona

Post » Pt paź 24, 2003 20:00

Iwona pisze:
eve69 pisze:kociak cuuudny, czemu ja nie mam domu z ogrodem ? :cry:

moj pies to najprawdziwszy owczarek gubałowski z Górnych Krupowek nabyty od niecałkiem trzezwego gazdy za rownowartosc flaszki w czasie ferii zimowych w 1995r.
jego pochodzenie jest jaknajbardziej legalne, poza tym, ze stanowi idealny fenotyp niezarejestrowany jeszcze przez PZK, przez zapewne niedopatrzenie. Ta rasa istnieje w jednym egzemplarzu jako, ze moj pies nalezy do mniejszosci seksulanych.

oj nie jestem do konca przekonana - co do tej ilosci egzemplarzy - widzialas Czubake w moim watku? Jak robil za dywanik/kanape?

Iwona pisze:[Major jest wyjątkowy. Tez istnieje w jednym egzemplarzu. Taki kot rodzi sie raz na 100 lat. i w tym stuleciu juz takiego nie będzie. radze wziąć to pod uwagę

a Ty kochana, bierzesz to pod uwage ?
bo zdaje mi sie ze tak :wink:
8 kocich ogonów i spółka (z.b.o.o.)

eve69

Od: Pt sie 23, 2002 15:09

Post » Pt paź 24, 2003 20:28

biore biore i wiem co tracę :placz:

Iwona

Post » Pt paź 24, 2003 20:38

Ślicznie go opisałaś. Znajdź mu naprawdę dobry domek!

betix

Od: Pon sie 11, 2003 22:37

Post » Pt paź 24, 2003 20:49

a ile kotecek ma?

mroofka

Od: Nie paź 05, 2003 9:36

Post » Sob paź 25, 2003 11:21

Major ma ok.11 tygodni.

Iwona

[następna]