Woland- magiczny kot! W swoim własnym domku :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon sie 11, 2008 12:24

gosiaa pisze:Hop, hop, Asiu, już po urlopie więc czekamy na wieści :)

Najdrozsze Cioteczki, przede wszystkim dziekuje za opieke nad watkiem, za pamiec!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystko zeznam Wam jutro, bo dzis pierwszy dzien w pracy- mlyn. Koty maja sie swietnie, z wyjatkiem Myszki, ktora ma klopoty z nerkami (na szczescie profil nerkowy wypadl pomyslnie) i bierze antybiotyki i dieci.
Jutro bedzie duuuuzo :wink:
Widze, ze Woland zyskal nowa Ciocie- serdecznie witam, jest nam ogromnie milo!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pon sie 11, 2008 17:36

nie rozumiem czemu nikt po Wolusia nie dzwoni, ale jutro ruszamy z kampania ogloszeniowa!

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Wto sie 12, 2008 9:03

Mysle, ze nikt nie dzwoni bo Woland jest kotem uratowanym z ulicy, a to za malo zeby wzruszyc sece potencjalnego, wrazliwego domku- inne doroslych kotow nie biora :( Licze sie z ta mysla, ze juz te 7 kociastych u mnie zostanie. Pocieszam sie, ze roznica miedzy 5 a 7 nie jest duza :wink: Niestety, nie wiedziec dlaczego, pracodawca odmawia mi dodatku rodzinnego :wink:
I Woland i Planeta znakomicie sie zaaklimatyzowaly i w domku nie ma wojen ani klotni :D Tylko Myszka sie rozchorowala, mysle ze pewien wplyw mial na to stres zwiazany z naglym podwojnym dokoceniiem. Wczoraj miala zrobione USG (wreszcie bylo to mozliwe, bo sie Mysia nie posiusiala po drodze), nerka wrocila do normy, nie ma kamieni, stan zapalny minal i otrzymala ostatnia dawke antybiotyku:D Teraz Ona mieszka w sypialni, bo jeszcze musimy kontynuowac diete RC urinary.

Woluś jest kotkiem bardzo wesolym, ktory kocha zabawe i jedzonko. Nie ma tez juz zadnych problemow z reszta gromadki kociej oraz z szalona Mela tez nie :) Gosci troche sie wstydzi, ale mnie wcale- ciagle mi pokazuje brzuszysko :wink: Caly Woluś jest jak wiecznie zdziwione, ciekawe swiata kochane i dobre dziecko :D Ma takie okraglutkie oczka...

Jowitko, dziekuje Ci za ogloszonka :love: I za Tatam vel Hamak :wink:

Ciagle nie ma zdjec, bo popsul siemoj samochod i jestem malo mobilna, dopasc przyjacioly nie moge :wink: Mamy wiele do pokazania kochanym Cioteczkom, ktore tradycyjnie pozdrawiamy!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Post » Wto sie 12, 2008 13:15

A my kciuki za domek nieustannie trzymamy :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro sie 13, 2008 8:29

hop Wolusiu po domeczek, moze z forum ktos sie w Tobie zakocha? :)

Etka

Post » Śro sie 13, 2008 23:23

Wrzucam właśnie ogłoszenia Wolanda, Cioteczkom ogłoszeniowym też posłałam. Mam nadzieję, że będzie piękny odzew :ok:

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw sie 14, 2008 1:14

wrzucony na ojej i dwukropek łódzki i poznański :)

Sis

Od: Pon paź 08, 2007 13:03

Post » Czw sie 14, 2008 5:48

bardzo Wam dziekuje.
bardzo.

Woland od miesiaca jest na alegro i adopcje org.
I dopiero wczoraj mialam pierwsze zapytanie w jego sprawie. Nie wiem czy cos z tego wyjdzie, jedno jest pewne on musi znalezc dobry dom i to szybko bo Asia nie ma latwej sytuacji i teraz tyle kotow, a z Wolusiem to ja ja ozenilam.
Jestem wiec odpowiedzialna.

Etka

Post » Czw sie 14, 2008 8:00

a na ale gratce jest już? czy wrzucić?

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Czw sie 14, 2008 8:07

Najdrozsze Cioteczki, calym sercem Wam dziekuje zapomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Macie tyle kocich dramatow na glowie, a mimo to znalazlyscie chwilke i dla nas :1luvu:
Jowitko kochana, z Wolandem zaslubilam sie na wlasne zyczenie, wiec nie miej wyrzutow sumienia- Ty nasz Grzejniczku Emocjonalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wczoraj, na wiesc o pierwszym telefonie w sprawie Wolusia oczywiscie sie zryczalam (niestety nie ze szczescia :roll: ). Musze sobie ciagle przypominac, ze podobno posiadam odrobine rozsadku- cala noc usilowalam uslyszec jego glos :roll: Chyba spal... :wink:
U nas wszystko dobrze, chociaz z przygodami natury remontowo-budowalnej. No i nadal tesknie do zakratowania :wink:
Kocham moje szczescia!!!!!!! Potencjalne domki niech drża, przemagluje jak na wielka maglownice przystalo (oczywiscie tylko tych, ktorych juz wstepnie przemagluje Etka i uzna, ze rokuja) :wink: !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sciskam Cioteczki przegoraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Czw sie 14, 2008 20:52

podniosę przed nocką :oops:
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt sie 15, 2008 8:17

to ja przypomne z rana :)

Etka

Post » Pt sie 15, 2008 9:34

Piękny kot, idealny dla początkujących kociarzy. Ja mam od 10 miesięcy pierwszy raz w życiu kotka i ze swej perspektywy uważam, że na początek lepszy byłby dorosły kot o ukształtowanym charakterze, zwłaszcza takim super charakterze jak Woland. Większość ludzi bowiem oczekuje właśnie miłego , miziastego kotka a jeśli otrzyma taką Gryzeldę von Drapichrust jak moja to różnie może być, mnie starczyło cierpliwości. Nadal jednak marzę o nakolankowym miziaku.....
Obrazek
Obrazek

galleana

Od: Sob wrz 08, 2007 19:52

Post » Pon sie 18, 2008 7:08

Woland jest rzeczywiscie przepiekny i przekochany. Ma niesamowite wielkie, okragle oczy, dzieki ktorym nie mozna zapomniec, ze to kot magiczny...
Obrazek Obrazek Obrazek

jerzykowka

Post » Pon sie 18, 2008 14:59

Magiczny kot poszukuje domku!!!

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia][następna]