ryśka pisze:A u nas Tobiaszek został "mamą" Bostona i Vegasa - pozwala im się sysać
Może on sobie w ten sposób rekompensuje stratę Toniego?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ryśka pisze:A u nas Tobiaszek został "mamą" Bostona i Vegasa - pozwala im się sysać
ryśka pisze:Co powiecie na kandydatów z kociarni?
I kogo dajemy z DT na Śląsku?
Wieczorem przygotuję swoje ogłoszenia
Agnieszka Zabrze pisze:Dajcie znać gdzie znajdę foty kotków do adocpji - wywieszę w Zabrzu
pozdr:)
Barbara Horz pisze:Nie chcę się pchać z kotami, ale pragnę zauważyć, że mamy dużo małego czarnego. Jest Negri, Pablo, Picasso, kociaki z czarnego lądu, Paulo, Portos, Sonia. Może któreś z nich.
Barbara Horz pisze:Przed chwilą miałam telefon o SzarusieJutro kobieta ma dzwonić i umówić się na wizytę w azylu. Bardzo chce właśnie tą kotkę - trzymajcie kciuki, żeby się nie rozmyśliła, bo wydaje się bardzo konkretna i ma już jednego kota - kocurka.
Agnieszka Zabrze pisze:Dajcie znać gdzie znajdę foty kotków do adocpji - wywieszę w Zabrzu
pozdr:)
ryśka pisze:
Tarnowskie Góry Kociarnia:
- Szansa (???)
- Szpiegunio (???)
- Toffik (???)
starchurka pisze:Barbara Horz pisze:Przed chwilą miałam telefon o SzarusieJutro kobieta ma dzwonić i umówić się na wizytę w azylu. Bardzo chce właśnie tą kotkę - trzymajcie kciuki, żeby się nie rozmyśliła, bo wydaje się bardzo konkretna i ma już jednego kota - kocurka.
bosko!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 82 gości