Do tego watku obowiązkowo powinny być dołączane pampersy

Za plecami mam brata, który generalnie w poważaniu ma fora wszelakie, ale Twój wątek zaznaczył sobie jako absolutnie konieczny do przeczytania

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
EwKo pisze:Za plecami mam brata, który generalnie w poważaniu ma fora wszelakie, ale Twój wątek zaznaczył sobie jako absolutnie konieczny do przeczytania
E tam, ostrzegałam, że ma sobie dozować lekturę, bo albo mu pójdą zwieracze, albo zawiasy w szczękach. A tego byśmy nie chcieliMyszka.xww pisze:EwKo pisze:Za plecami mam brata, który generalnie w poważaniu ma fora wszelakie, ale Twój wątek zaznaczył sobie jako absolutnie konieczny do przeczytania
chyba mu wspolczuje
EwKo pisze:E tam, ostrzegałam, że ma sobie dozować lekturę, bo albo mu pójdą zwieracze, albo zawiasy w szczękach. A tego byśmy nie chcieliMyszka.xww pisze:EwKo pisze:Za plecami mam brata, który generalnie w poważaniu ma fora wszelakie, ale Twój wątek zaznaczył sobie jako absolutnie konieczny do przeczytania
chyba mu wspolczuje
Myszka.xww pisze:EwKo pisze:E tam, ostrzegałam, że ma sobie dozować lekturę, bo albo mu pójdą zwieracze, albo zawiasy w szczękach. A tego byśmy nie chcieliMyszka.xww pisze:EwKo pisze:Za plecami mam brata, który generalnie w poważaniu ma fora wszelakie, ale Twój wątek zaznaczył sobie jako absolutnie konieczny do przeczytania
chyba mu wspolczuje
tych zwieraczy zwlaszcza
Myszka.xww pisze:Mamut niewierny! O zgrozo! Zdrada!
Przywedrowala do nas nowa lodowka (lekko uzywana, piekna). Stara lodowka zatem w odstawke poszla, do kata. Celem szybkiego rozpuszczenia tego, co krylo jej wnetrze, uchylone drzwiczki zostaly.
No i... Mamut sie zakochal. Wystaje przd lodowka, ociera sie, przytula do lodowki starej, lapka ja glaszcze i noski-noski bezwstydnie uprawia. Posunal sie nawet do proby kontaktu blizszego i pokonania drzwi - zeby w srodku zamieszkac. Nie opuszcza jej na krok, chyba, ze do pobliskiej kuwety. Ba, sika nawet z oka lodowki nie spuszczajac.
Zakochany na amenus.
A Patelnia porzucona rozpacza. Druga tez.
Użytkownicy przeglądający ten dział: luty-1, muza_51 i 17 gości