Misiu pisze:Ja teraz czekam na Freyę o takim rozmiarze, myślę, ze dojdzie może dzisiaj, może na poczatku przyszłego tygodnia. Zobaczę, czy rozmiar będzie w sam raz , jeśli tak, to się skuszęna te białe cudo

Moderator: Moderatorzy
Misiu pisze:Ja teraz czekam na Freyę o takim rozmiarze, myślę, ze dojdzie może dzisiaj, może na poczatku przyszłego tygodnia. Zobaczę, czy rozmiar będzie w sam raz , jeśli tak, to się skuszęna te białe cudo
Barbara Horz pisze:Sama bym kupiła, ale to zupełnie nie mój rozmiar
Barbara Horz pisze:Bardzo się postarałaś, tylko może nie każdy wie jakie to cudo
grrr... pisze:Uwaga niezdecydowane - najpóźniej w poniedziałek przenoszę się wraz z polly na allegro.
Misiu pisze:Obawiam się, że nie będziesz miała co przenieść na allegro - Twoja Freyka kupiona i sprzedana![]()
Barbara Horz pisze:Ja też się cieszę bardzo. Dziękujemy![]()
A tak przy okazji, czy ktoś mi powie jak się odczytuje angielskie rozmiary w cycnikach? Ile to będzie 80 D ?
Barbara Horz pisze:Dzieki, przeliczyłam sobieRozmiar, który podałam jest z Triumfa, którego obecnie noszę. Też zależy od modelu jaki kupuję. Mam problemy z kupowaniem w necie, bo ja musze przymierzyć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości