Tak sie tylko zastanawiam , w tak kluczowych kwestiach jedynym wyjściem jest przymiarka

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:a ja dzisiaj cuś robiłam tylko myślę w którym wątku to napisać
A napisałaś w którymś? Szkoda, że nie tu,bo nie dam rady wątków oblatać..
znalzałm![]()
nie no nie w kazdym albo u Ciebie albo u siebiei padło na mnie bo Ciebie nie było
A to trudno się mówi.![]()
czemu
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:a ja dzisiaj cuś robiłam tylko myślę w którym wątku to napisać
znalzałm![]()
nie no nie w kazdym albo u Ciebie albo u siebiei padło na mnie bo Ciebie nie było
czemu
A bo już po fakcieMoże jutro zajrzę...
kalair pisze:Biorę kaczuszkę, i topić się idę. Możecie popłakać..
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:a wiecie co ona spiewal;a?- "Najpiekniejsza doopa na swiecie"- to refren
Jesteś pewna? Bo wiesz..tłumaczeniom tak dokońca wierzyć..Chodzi o słowo doopa.Może śpiewa tyłek?![]()
![]()
No sami potwierdzili ze o te cześc ciala chodzi..Jj mowi ze doslownie dooopaja nie znam niemieckiego
Hmm..może sobie uprościł. A zna perfekt niemiecki? To już mi się nie podoba!Spsuli mi piosenkę.
![]()
![]()
przykro mi
No nie wiem czy perfekt ale zna
Może się myli..![]()
![]()
nene, nie sadzeciekawe kto wygra
A też jestem ciekawa..A Markowskiej nie lubię..Bardzo bardzo..
Tyż nie kocham, wole ojca...ale ja jestem stara
kalair pisze:Biorę kaczuszkę, i topić się idę. Możecie popłakać..
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:a ja dzisiaj cuś robiłam tylko myślę w którym wątku to napisać
znalzałm![]()
czemu
przecież mało czytania masz
moś pisze:kalair pisze:Biorę kaczuszkę, i topić się idę. Możecie popłakać..
Nie dam ci tej satysfakcji...mogie trumienke naszykowac, póżniej
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:a ja dzisiaj cuś robiłam tylko myślę w którym wątku to napisać
znalzałm![]()
czemu
przecież mało czytania masz
Nie chce mi się. Już i tak tu długo siedze..Lecę..
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 413 gości