Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Fstyt! A masz we własnym mieście!Wypadałoby jakąś inspekcyję zrobić.
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:a wiecie co ona spiewal;a?- "Najpiekniejsza doopa na swiecie"- to refren
Jesteś pewna? Bo wiesz..tłumaczeniom tak dokońca wierzyć..Chodzi o słowo doopa.Może śpiewa tyłek?![]()
![]()
No sami potwierdzili ze o te cześc ciala chodzi..Jj mowi ze doslownie dooopaja nie znam niemieckiego
Hmm..może sobie uprościł. A zna perfekt niemiecki? To już mi się nie podoba!Spsuli mi piosenkę.
bubor pisze:kalair pisze:Fstyt! A masz we własnym mieście!Wypadałoby jakąś inspekcyję zrobić.
Może trzeba będzie kiedyś tak zrobić![]()
Iskropka pisze:Dobru wieczór!
P.S. Jak tam zawartość wiadomej lodówki?
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:a wiecie co ona spiewal;a?- "Najpiekniejsza doopa na swiecie"- to refren
Jesteś pewna? Bo wiesz..tłumaczeniom tak dokońca wierzyć..Chodzi o słowo doopa.Może śpiewa tyłek?![]()
![]()
No sami potwierdzili ze o te cześc ciala chodzi..Jj mowi ze doslownie dooopaja nie znam niemieckiego
Hmm..może sobie uprościł. A zna perfekt niemiecki? To już mi się nie podoba!Spsuli mi piosenkę.
![]()
![]()
przykro mi
No nie wiem czy perfekt ale zna
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:a wiecie co ona spiewal;a?- "Najpiekniejsza doopa na swiecie"- to refren
![]()
![]()
![]()
przykro mi
No nie wiem czy perfekt ale zna
Może się myli..![]()
![]()
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:Fstyt! A masz we własnym mieście!Wypadałoby jakąś inspekcyję zrobić.
Może trzeba będzie kiedyś tak zrobić![]()
A daleko mieszkasz od zoo?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], pibon i 451 gości