CK ADOPCJE NA ODLEGŁOŚĆ(72 koty) tragiczna sytuacja str.91,

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 08, 2008 20:41

Kurczę, spojrzałam na pierwszą stronę. Razem z "moimi nowymi nabytkami" Cichy Kąt ma aż......... 67 kotów :( :( :(

Dobrzy Ludzie, pomóżcie w ogłoszeniach... :!: :oops:
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 08, 2008 20:42

Felix jak doniosła mi Almacita sie nie popisał :( Wlazł za szafke i nie wyszedł. Mam wrażenie, że on dokładnie wie co robi :twisted: Za to bardzo przypadł do gustu Świrek /mój kochany Świerek :( / i ludzie maja po niego w poniedziałek podjechać, bo dziś nie wzieli transporterka.

Bazyliszek był dziś u weta na kontroli i kolejnym antybiotyku, bo jak stwierdził wet - musi wziąść przynajmniej 5 x. No i wszystko do tej pory było ok. Po powrocie poszedł spać, ale wszystkie koty spały to się nie zdziwiłam. Jednak Bazyliszek zaczął wymiotować. I tak do tej pory to juz było kilka razy. Kolacji nie zjadł i siedzi cichutko w budce drapaka :( . Ja juz nie mam naprawdę siły do takich tajemniczych dolegliwości. Co mu jest do licha :evil:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

Post » Pt sie 08, 2008 20:52

Basiu :( współczuję nerwów. Mocno :ok: żeby to nie było.... nic groźnego :!:

Świrkowi gratulujemy :D
A Felix hmm... mam te same podejrzenia... 8)
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Pt sie 08, 2008 20:54

ryśka pisze:Kurczę, spojrzałam na pierwszą stronę. Razem z "moimi nowymi nabytkami" Cichy Kąt ma aż......... 67 kotów :( :( :(

Dobrzy Ludzie, pomóżcie w ogłoszeniach... :!: :oops:

66 kotów, bo Agatka jest już w DS :D Co wcale nie zmniejsza aż tak bardzo problemu ogłoszeń. Proszę o bieżące zdjęcia z domków tymczasowych, szczególnie tych kociaków, które jeszcze tu zdjęć nie mają, bo musimy uzupełnić stronę i opisy kociaków.
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Sob sie 09, 2008 10:13

Kociaczki u kotki karmiącej rosną jak na drożdżach,przedwczoraj otworzyły oczka. Zrobiły się z nich grubiutkie kluseczki :D Wolontariuszka obiecała przesłać zdjęcia. Jest problem z ustaleniem płci, wstępnie uznano, że to kocurek i koteczka, wstępnie też dostały imiona Belcia i Hektorek.
U wolontariuszki Agaty, która obiecała,że się tu zaloguje, są dwa czarnulki: Portosik i Sonia.
Oto Sonia w dniu przyjęcia:
Obrazek
Obrazek

San

Od: Czw lut 16, 2006 10:26

Post » Sob sie 09, 2008 13:19 dziekuję doszło:)

weatherwax pisze:Agnieszko Zabrze, odpisałam Ci dwa razy na maila i raz PW na miau. Doszło coś do Ciebie? Bo chyba poczta coś nawala. :(

:D
bardzo dziękuję doszło - pozdrawiam serdecznie :P
Franek i Eklerka - szalone kociaki ;)) plus Agatek słodkie maleństwo ;)))

Agnieszka Zabrze

Od: Sob lip 12, 2008 12:18

Post » Sob sie 09, 2008 14:10

Biedny Bazyli :( mama nadzieję, że to niewyjaśnione niedomaganie wreszcie się skończy :cry:

Bazyli koteczku - zdrowiej nam szybko :wink:

Agnieszka Zabrze

Post » Sob sie 09, 2008 14:18

Obrazek

Miłość między futrzakami - słodki sen lekarstwo na wszystko :D

Agnieszka Zabrze

Post » Sob sie 09, 2008 14:23

A jak Bazylek dzisiaj się miewa? :ok:

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob sie 09, 2008 14:25

Agnieszka Zabrze pisze:Obrazek

Jakie cudne zdjęcie! :D
Czy to Agatka i Franio? :)

weatherwax

Od: Pon lip 12, 2004 8:29

Post » Sob sie 09, 2008 16:22

Witam!
Jestem wolontariuszką z CK i od jakiegoś czasu zajmuje się dwoma kotkami – Portos i Sonia.
Portos to mały muszkieter, bardzo odważny i zaradny kotek. Chętnie się bawi się z moimi kotami. Bardzo szybko nauczył się korzystać z kuwety oraz prosić o jedzenie, gdy jest głodny. Jest kochanym i zdrowym kociakiem. Został odrobaczony oraz zaszczepiony.
Sonia jest bardzo delikatna, łagodna i nie co wystraszonym kociakiem. Na razie Sonia przebywa na kwarantannie, ale myślę, że to szybko się skończy. Sonia wygląda na zdrowego kota, jeśli do poniedziałku jej stan nie ulegnie zmianie (na gorsze) to kotka zostanie również zaszczepiona. Kicia bardzo lubi obecność człowieka, jest bardzo szczęśliwa gdy do niej wchodzę, strasznie wtedy głośno mruczy. Soni oczywiście nie podoba się pomysł, że na razie musi siedzieć w łazience, dziś w nocy próbowała się przekopać :) .

Portos
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Sonia
Obrazek
Obrazek
Obrazek

agata.g

Od: Czw sie 07, 2008 18:23

Post » Sob sie 09, 2008 17:03

weatherwax pisze:
Agnieszka Zabrze pisze:Obrazek

Jakie cudne zdjęcie! :D
Czy to Agatka i Franio? :)

Nie to Franek i Eklerka ;)
Na razie Agatka jeszcze biega jak mały świrusek, a Franek tak by ją chciał przytulić :P
Eklera demonstruje swoje lekkie niezadowolenie śpi w kontenerku - ale dalej sie mizia do mnie, więc jest oki :D

Agnieszka Zabrze

Post » Sob sie 09, 2008 18:21

Witaj agatko.g :D Dziękuję za zdjęcia i myślę, że na bieżąco będziesz tu zaglądać.

Dzisiaj do nowych domków pojechały Świrek i Syberia :D Znowu radość spowita jest smutkiem rozstania :( Eh, ciężki jest żywot DT.
ObrazekObrazek

Cichy Kąt

Od: Czw lut 21, 2008 21:25

Post » Sob sie 09, 2008 19:53

Świrek i Syberia! Gratuluję!:))

Będą mieszkać razem? Bardzo się cieszę :>

:P :P :P
"Wykuj własny szlak przez kraj dziki i surowy..."

luelka

Od: Sob cze 30, 2007 8:14

Post » Sob sie 09, 2008 20:23

Nie nie będą mieszkać razem , tylko tak sie adopcje zbiegły.
Świrek pojechał od Alamcity do Sosnowca, a Syberia od Adri do Warszawy.

Byłam przed chwilą u Negri i porobiłam jej zdjęcia. Jestem bardzo zmartwiona, bo relacje miałam inne niz rzeczywistość. Negri jest bardzo wystraszona. Jest śliczna koteczką, ale mimo tego, że była odrobaczana i zaszczepiona jej futro nie wyglada zdrowo. Jest czarna, ale sierść ma matowa i rdzawą. Pozatym bardzo zaniepokoił mnie ogolony brzuszek, czego Halina nie zauważyła do tej pory :evil: Dlaczego wet miałby golić małemu kociakowi brzuszek :? Co kto z nia robił ? Muszę to w poniedziałek wyjaśnić. Kotka siedziała w klatce dwa tygodnie w lecznicy, wet powiedział, że jak jej sie nie odbierze to ja uśpią - chyba, że kobieta, która ja przywiozła kłamała :evil:

Barbara Horz

Od: Wto sty 02, 2007 12:39

[poprzednia][następna]