Nelly pisze:Przywitam się![]()
Na pewno nie doczytam, proszę głaski przekazać Dużej Groźnej i Iris
Cześć Nelly!

Proszę koteczka!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A na naszym oknie zamieszkało TO..
Olbrzymi pająk usnuł pajęczynkę i poluje..Nie pozwalam jej zniszczyć, bo wkłada tam dużo pracy,![]()
A okno tak wyszło, jak sto lat niemyte,co nie jest prawdą!![]()
Koty jaki mają ubaw!
![]()
![]()
No...boję się okno otworzyć..
idż na dwór i stamtąd je pościągaj![]()
![]()
W życiu! Wolę poczekać, aż sobie sam stąd pódzie..W każdym razie mam skuteczną osłonę antymuchową ,antykomarową i takie tam..
![]()
przyślę Ci mojego J.![]()
On uwielbia ściągać pająki![]()
![]()
kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:A na naszym oknie zamieszkało TO..
Olbrzymi pająk usnuł pajęczynkę i poluje..Nie pozwalam jej zniszczyć, bo wkłada tam dużo pracy,![]()
Koty jaki mają ubaw!
sliczny pajączekmiałam podobnego,
Dzień Dobry
Część Paulaaa! Tak naprawdę nie wiem, jak wygląda, bo brzuszkiem do nas siedzi..Chyba brązowy jest..Ale że wyłazi tylko po ciemku, tonie idzie mu zdjęcia w dzień zrobić,a z lampą no to wygląda, jak wygląda..
Tak ma ze dwa centymetry grubiutkiego bebeszka.
A gdzie miałaś pająka?
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A na naszym oknie zamieszkało TO..
Koty jaki mają ubaw!
![]()
![]()
![]()
W życiu! Wolę poczekać, aż sobie sam stąd pódzie..W każdym razie mam skuteczną osłonę antymuchową ,antykomarową i takie tam..
![]()
![]()
Nie! Kto mi będzie łapał robaki?
Paulaaa pisze:kalair pisze:Paulaaa pisze:kalair pisze:A na naszym oknie zamieszkało TO..
Koty jaki mają ubaw!
sliczny pajączekmiałam podobnego,
Dzień Dobry
Część Paulaaa! Tak naprawdę nie wiem, jak wygląda, bo brzuszkiem do nas siedzi..Chyba brązowy jest..Ale że wyłazi tylko po ciemku, tonie idzie mu zdjęcia w dzień zrobić,a z lampą no to wygląda, jak wygląda..
Tak ma ze dwa centymetry grubiutkiego bebeszka.
A gdzie miałaś pająka?
Jednego na oknie tak jak u Ciebie![]()
a drugiego w akwarium, ale po miesiącu musiałam go oddać bo wszyscy się go balia dostałam go na urodziny od koleznaki
trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A na naszym oknie zamieszkało TO..
Koty jaki mają ubaw!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jakie robaki![]()
![]()
trawa11 pisze:lecem do miasta![]()
a potem na wieś
kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:kalair pisze:A na naszym oknie zamieszkało TO..
Koty jaki mają ubaw!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jakie robaki![]()
![]()
No muchy, komary i reszta..
kalair pisze:Mereth pisze:kalair pisze:Mereth pisze:
U nas już do dzisiaj deszczyk niby się pojawi, oczywiście parasolki w pracy niet, może nie zmoknę![]()
Choć na razie nie zapowiada się na deszcz.
PiąteczekTak mi ostatnio czas leci błyskawicznie że to mój ulubiony dzionek
![]()
A u nas dzisiaj mają być burze!Właśnie słoneczko się schowało.
Ja też lubię piąteczki bardzo! Bardziej niż poniedziałki..
Ojoj, mam nadzieję, te burze Was jakoś ominą, ostatnimi czasy są jakieś nadnaturalne, jak byłam małanie pamiętam, żeby takie burze wcześniej były.
Masz rację Mereth..Teraz każda burza niemal robi jakieś szkody..Niszczenie środowiska ma swoje następstwa...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, MB&Ofelia i 149 gości