I ja się witam!
Kciuki za hrabiowskiego sika !
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kicorek pisze:To jedyna stopa, w której żelki nie są całkowicie czarne![]()
Kicorek pisze:mosiu, pomyliły ci się wątki - w moich można byc niegrzecznym i się nie witać, nie zależy mi na galopujących postach![]()
Szylkretowa stopa została skrócona o końce pazurków. Pozostałych 68 pazurków również zostało przyciętych - dzień sadysty dziś miałam przed pracą![]()
To była taka mała zemsta na devonkach. Jak położyłam się spać, to obie dziewuchy tak szalały, że po raz pierwszy w ich karierze musiałam zamknąć przed nimi pokój, w którym śpię.
No to za moje niewyspanie zostały skrócone o pazurki. Reszcie futer przy okazji też się dostało - za niewinność
agacior_ek pisze:W sobotę jadę do Veny![]()
Wezmę cyfrówkę i porobię mnóstwo zdjęć
nie tylko kciuki, czy nie tylko za Hrabinią?gattara pisze:Kciuki za Hrabinę zaciśnięte, i nie tylko
![]()
![]()
![]()
moś pisze:A co wam pluszak zrobiła ze wontpluszujecie?hy
Kicorek pisze:Uncle Beetroot będzie, jak zechce zapozować![]()
Ale postaramy się sprostać wymaganiom, w miarę możliwości![]()
I uprzedzam, że wątek zostanie wyczyszczony z niektórych radosnych pogwarek powyżej. Żeby nikt się nie zdziwił![]()
Ale do rzeczy.
Wyniki moczu Kitki są złe![]()
![]()
Przede wszystkim wskazują na krwiomocz![]()
Trzeba powtórzyć badanie, bo nic w jej zachowaniu nie wskazuje na złe samopoczucie i to jest dziwne, choć z drugiej strony mnie cieszy.
Zatem polowanie zaczynamy na nowo
Życzcie mi powodzenia, bo upolować hrabinę podczas czynności w wc jest bardzo trudno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 9 gości