Ale słodziaki!

Śliczny kolorek na ścianie.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
starchurka pisze:
Ja odwiozłam wczoraj Nebraskę do jej DT, co za ulga...
Agnieszka Zabrze pisze:Z ostatniej chwiliAgaciol - ustawia po domu Franka i Eklerę
![]()
chodzą za nią i przyglądają się ciekawie - co to jest? - dlaczego takie małe??? - i czemu tak szybko biega??
a ona tylko myk, myk i juz jej nie ma.... biega i przygląda się wszystkiemu, śpi i rozrabia na przemian. Znalazła sobie miejsce do spania w zasłonie okiennej (ciężko to opisać - ale foty postaram się przesłać). Wizyta u Veta była - wszyscy nią zachwyceni - stan - o'k - szwy z oczka albo 11 albo 13 sie zadzwoni, sie dogada jak wyjdzie akcja z odrobaczaniem.
To na tyle newsów.
Pozdrawiam - zauroczona![]()
Agnieszka Zabrze pisze:Twardym trza być nie miętkim - ale czasami na takich "ludzi" to brak siły i cierpliwości...
Acha - zapomniałam!! Agatek otrzymał przydomek: Agatka - Piratka niezłe co? (a ten tymczas - to tylko taka mała zmyłka dla rodziny - ha!)
Pozdrawiam!!!
![]()
Agnieszka Zabrze pisze:Twardym trza być nie miętkim - ale czasami na takich "ludzi" to brak siły i cierpliwości...
Acha - zapomniałam!! Agatek otrzymał przydomek: Agatka - Piratka niezłe co? (a ten tymczas - to tylko taka mała zmyłka dla rodziny - ha!)
Pozdrawiam!!!
![]()
Myszka.xww pisze:Agnieszka Zabrze pisze:Twardym trza być nie miętkim - ale czasami na takich "ludzi" to brak siły i cierpliwości...
Pozdrawiam!!!
![]()
![]()
![]()
Pozdrawiam!!!
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości