No śmieszne toto nie jest, że kolejny kot szuka domu, a argumentem alergia. Niestety nie mam zdjęć, bo oni nie mają netu, a poproszono mnie poprzez kogoś, wiedząc o moich upodobaniach.
Zresztą na cóż fotki. Każdy kot piękny, a białasek tym bardziej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kotika pisze:kristinbb pisze:Kotiko masz bardzo fajna stronę a właściwie blog, zajrzałam ,
ale nie wiem jak się wpisać.Masz coś takiego jak księgę gości?
Zachęta do pisania nie chce sie otworzyć???
Nic innego nie chce mi się podświetlić...
Dzięki, chociaż przyznam się , że stale brakuje mi czasu aby ustawić ten blog. Był koniecznością, bo nie mogłam kontynuować pewnego wątku na miau. Po prostu w pewnym momencie zrobiło się niesmacznie. Blog pozostał i właściwie nie wiem, czy dalej w nim pisać czy po prostu go zakończyć. Spróbuj teraz, ustawiłam księgę gości.
kotika pisze:Domu poszukuje 3 letni biały kot. Jest wykastrowany, zaszczepiony, odrobaczony, domowy i super zadbany. Powodem oddania kota jest alergia narzeczonej. Narzeczonej człowieka, nie kota.![]()
No śmieszne toto nie jest, że kolejny kot szuka domu, a argumentem alergia. Niestety nie mam zdjęć, bo oni nie mają netu, a poproszono mnie poprzez kogoś, wiedząc o moich upodobaniach.
Zresztą na cóż fotki. Każdy kot piękny, a białasek tym bardziej.
kristinbb pisze:kotika pisze:kristinbb pisze:Kotiko masz bardzo fajna stronę a właściwie blog, zajrzałam ,
Dzięki, chociaż przyznam się , że stale brakuje mi czasu aby ustawić ten blog. Był koniecznością, bo nie mogłam kontynuować pewnego wątku na miau. Po prostu w pewnym momencie zrobiło się niesmacznie. Blog pozostał i właściwie nie wiem, czy dalej w nim pisać czy po prostu go zakończyć. Spróbuj teraz, ustawiłam księgę gości.
Pisz , bardzo fajny...i ustaw go...![]()
I taki śliczny...
kristinbb pisze:kotika pisze:kristinbb pisze:Kotiko masz bardzo fajna stronę a właściwie blog, zajrzałam ,
I taki śliczny...
PcimOlki pisze:kristinbb pisze:kotika pisze:kristinbb pisze:Kotiko masz bardzo fajna stronę a właściwie blog, zajrzałam ,
I taki śliczny...
Bo kotika jest mądrą, ciepłą i zrównoważoną osobą. Cokolwiek napisze, czyta się przyjemnie. Zresztą....koń jaki jest, każdy sam widzi.
kristinbb pisze:....
Koń???![]()
![]()
![]()
No chyba ,że arab...![]()
PcimOlki pisze:kristinbb pisze:....
Koń???![]()
![]()
![]()
No chyba ,że arab...![]()
Jaki tam zaraz koń.Przenośnia literacka. W kinie widziałem, to małpuję.
Chcialabym tylko napisac ze Cleo z dnia na dzien staje sie coraz
bardziej przywiazana , standardem juz stalo sie wylegiwanie sie na
kolanach i spanie na mnie badz przy mnie,
ta mala zolza czesto probuje nawet wymusic miejsce na mnie:) jest bardzo pocieszna i kochana, jednakze nie lubi towazystwa obcych ludzi.
kotika pisze:...
Pcimolki przypominam, to jest wątek o kotach, nie o koniach.![]()
kristinbb pisze:...
Nie wiem co z tym zrobić...
może ktoś ma pomysł....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Majestic-12 [Bot] i 294 gości