Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:CHOMĄTO. Napisałaś dobrze. Nie mów, że nie wiesz..
Hannah12 pisze:A czy ten wyraz jest w ogóle w słowniku? Coś mi się wydaje że on jest tylko w potocznym użyciu. Ale ekspert ze mnie żaden, Dorota powinna się wypowiedzieć.
moś pisze:kalair pisze:CHOMĄTO. Napisałaś dobrze. Nie mów, że nie wiesz..
No naprawde nie widzialam, odkad mam kompa to sie lapie na dysortografiiiuwsteczniam sie ortograficznie
Mereth pisze:Ja też poproszę o przekazanie głasków dla Pysi![]()
I dla Hakera, żeby była równowaga w naturze oczywiście też![]()
kalair pisze:Hannah12 pisze:A czy ten wyraz jest w ogóle w słowniku? Coś mi się wydaje że on jest tylko w potocznym użyciu. Ale ekspert ze mnie żaden, Dorota powinna się wypowiedzieć.
Jest jak najbardziej.
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A czy ten wyraz jest w ogóle w słowniku? Coś mi się wydaje że on jest tylko w potocznym użyciu. Ale ekspert ze mnie żaden, Dorota powinna się wypowiedzieć.
Jest jak najbardziej.
Sprawdziłam, jest to część uprzęży i dobrze napisane.
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A czy ten wyraz jest w ogóle w słowniku? Coś mi się wydaje że on jest tylko w potocznym użyciu. Ale ekspert ze mnie żaden, Dorota powinna się wypowiedzieć.
Jest jak najbardziej.
kalair pisze:Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A czy ten wyraz jest w ogóle w słowniku? Coś mi się wydaje że on jest tylko w potocznym użyciu. Ale ekspert ze mnie żaden, Dorota powinna się wypowiedzieć.
Jest jak najbardziej.
Łojej...jak można takich rzeczy nie wiedzieć!![]()
![]()
![]()
Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:kalair pisze:Hannah12 pisze:A czy ten wyraz jest w ogóle w słowniku? Coś mi się wydaje że on jest tylko w potocznym użyciu. Ale ekspert ze mnie żaden, Dorota powinna się wypowiedzieć.
Jest jak najbardziej.
Łojej...jak można takich rzeczy nie wiedzieć!![]()
![]()
![]()
Mam się wstydzić, dobrze![]()
Ja na uprzęży sie nie znam, znam się na innych pojęciach.
Dorota pisze:...bry...![]()
chomąto
1. część uprzęży w kształcie owalnej ramy zakładanej koniowi na szyję;
2. to, co ogranicza czyjąś swobodę.
http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=chom%B1to
Marzę o chomącie dla Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Hana i 30 gości