bubor pisze:Żarełko i nie tylko czekają już na dostawę
Pamiętamy i czekamy jak na szpilkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bubor pisze:Żarełko i nie tylko czekają już na dostawę
aassiiaa pisze:U Asi mowisz to mi pewnie Marta mailem poslala![]()
Marta jak masz jakies nowsze to posc do mnie.
Na stronie jest okolo 20 kotow do adopcji - nie za malo![]()
Wracam do porzadkowania kotow i bede Was meczyc
jadziaII pisze:Nesca jest na plytce, czarna, dorosla kocia
jadziaII pisze:
A to jest Dzudzu koteczka ze zlamana lapka. Bylismy wczoraj z nia u weta p.wet powiedziala ze ma brak czucia od barku do pazurka i trzeba bedzie amputowac to bedzie dla niej najlepsze wyjcie. W czwartek przeswietlenie no i deczyzja na kiedy w/g mnie to musi jeszcze nabrac sil do zabiegu bo to narkoza. Ale jak jest u nas od niedzieli to ladnie je pije i zalatwianie w porzadku, nawet w porywach sie bawi lata za myszka na sznureczku tyle ze ta lapke /prawa przednia/ wlecze po podlodze wyraznie to jej bardzo przeszkadza i z tego powodu jest troche smutna, ale ja duzo myziamy i przytulamy zeby poczula sie dobrze i pewnie
mieszka w pokoju tylko z ta mala tri. Bo te 3 waryjaty by ja stratowaly ale to potem.
Lidka pisze:jadziaII pisze:
A to jest Dzudzu koteczka ze zlamana lapka. Bylismy wczoraj z nia u weta p.wet powiedziala ze ma brak czucia od barku do pazurka i trzeba bedzie amputowac to bedzie dla niej najlepsze wyjcie. W czwartek przeswietlenie no i deczyzja na kiedy w/g mnie to musi jeszcze nabrac sil do zabiegu bo to narkoza. Ale jak jest u nas od niedzieli to ladnie je pije i zalatwianie w porzadku, nawet w porywach sie bawi lata za myszka na sznureczku tyle ze ta lapke /prawa przednia/ wlecze po podlodze wyraznie to jej bardzo przeszkadza i z tego powodu jest troche smutna, ale ja duzo myziamy i przytulamy zeby poczula sie dobrze i pewnie
mieszka w pokoju tylko z ta mala tri. Bo te 3 waryjaty by ja stratowaly ale to potem.
Moze jeszcze warto byloby skonsultowac z jakims chirurgiem?
Jestem na swiezo po leczeniu zlamania. Tego weta, ktory gipsowal Kubusie nie polecam ale mojego weta polecam. Albo moze Gierek?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 83 gości