Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 05, 2008 14:12

Damy radę spokojnie dużo chetnych do pomocy .Ja juz mam firaneczkę :wink:

Aha mam pytanko czy my mamy duże puszki kitiketu?Jezeli tak to prosze zeby szczęśliwy posiadacz się ujawnił :twisted:

aassiiaa jak tylko bedziemy miały klucze napewno cię zprzęgniemy do roboty :twisted:

barbann poddupniczki napewno nam sie przydadzą.Dziekujemy

fealine masz odemnie pw .Przeczytaj proszę

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Wto sie 05, 2008 17:14

Basiu, Jadziu, Kropeczku :wink: jakby ktos z Was jechal tam w sobote to prosze o cynk, postaram sie podjechac.

PS
Juz dostalam telefon z zapytaniem jakich materialow do remontu potrzeba bo "Krakow" czeka na taki cynk.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto sie 05, 2008 17:54

jak juz pisal kropek :wink: Pan kierownik jest za taka nasza dzialnoscia i popira ja.byl na stronie nadzejanadom i obiecal zalatwic umowe najdalej do piatku.jeśli tak bedzie to klucze musimy odebrac z A.D.M-u przed godz.14
jesli to wszystko pojdzie po naszej mysli to pewnie w piatek po pludniu zaczniemy tam sprzatac i w sobote pewnie dalej tam bedziemy dzialac...cyk dostaniesz ze tam jestesmy. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Wto sie 05, 2008 18:34

Jak będzie taka potrzeba to dajcie znać - przyjadę :wink: .
Gdyby sie okazało że jednak w tym tygodniu nie będe służbowo w Waszych okolicach to wtedy przy okazji przywiózł bym wszystkie dary :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Wto sie 05, 2008 19:40

bubor pisze:Jak będzie taka potrzeba to dajcie znać - przyjadę :wink: .
Gdyby sie okazało że jednak w tym tygodniu nie będe służbowo w Waszych okolicach to wtedy przy okazji przywiózł bym wszystkie dary :wink:

hmmm początek remontu nalezy do kobitek bo to głównie będzie sprzatanie ogólnego bajzlu który tam jest :wink:

No aassiiaa możesz sie wykazać :wink: Szkoda ale mnie na weekend nie bedzie jadę na wies musze wypuścić kotke po sterylce

mar_tika

Post » Wto sie 05, 2008 19:56

mar_tika pisze:No aassiiaa możesz sie wykazać :wink:

W sprzataniu :dance:

aassiiaa

Post » Wto sie 05, 2008 20:15

Była dziś u mnie pewna Pani z .... Oto relacja z widzenia:
-Chcę koteczkę burą - pręgowaną (obowiązkowo - bez gadania). Słoneczko jest be bo oczka nie ma /kot kaleka??/.
-Na dodatek domek wychodzący. Jak to pani powiedziała: no na balkonik pójdzie i sobie na drzewko skoczy.
-A sterylka? No teraz nie, może kiedyś, ale jak to tak - ma nie mieć małych ??? :evil:
-Co się stało z porzednim kotkiem? Pies rozszarpał kote :evil:
I na dodatek to jej przedszkole dzieciaste :? Zamęczyły by biedne kocio.
No cóż mnie ta pani do gustu nie przypadła i kota nie dostała. odesłałam do Asi - może u niej jakoś inaczej będzie.
Aaaa.....i jej dzieci na odchodne powiedziały mi tekst: "ale brzydkie te koty!!!!" W takim razie DOWIDZENIA (mam nadzieję że nigdy więcej :twisted: :twisted: :twisted:
MIKUŚ

Post » Wto sie 05, 2008 20:18

MIKUŚ pisze:...Aaaa.....i jej dzieci na odchodne powiedziały mi tekst: "ale brzydkie te koty!!!!" W takim razie DOWIDZENIA .....

A moje kociaki są słodziaki i tyle - niech se mówią co chcą. Kociaki są do przytulania i spania w łóżku (najlepiej). Przykro mi się trochę zrobiło, ale jak oblukałam te piekne tymczasiki to wiedziałam kto miał rację - JA :twisted: Są naprawdę prześliczne, każdy w swoim rodzaju, każde ma SWÓJ CHARAKTEREK I SWÓJ TEMPERAMENCIK :!: :!: :!: :!:
MIKUŚ

Post » Wto sie 05, 2008 20:23

aassiiaa pisze:
mar_tika pisze:No aassiiaa możesz sie wykazać :wink:

W sprzataniu :dance:

no w sprzataniu kochana w sprzataniu.i tak jak mówie trzeba ustalić co nam potrzeba na remont ale to dopiero jak odkopiemy lokal :wink:

mar_tika

Post » Wto sie 05, 2008 20:24

A i nieśmiało komunikuję, że żarełko dla tych pociech się już kończy :cry: :cry: :cry: A jest kogo karmić - SZTUK 8 . I jeszcze Scanomune trzeba kupić :oops: I tak mi dobrze bo po cenie hurtowej, ale jakby nie patrzeć są to dość duże kwoty :cry:
MIKUŚ

Post » Wto sie 05, 2008 20:25

MIKUŚ pisze:Była dziś u mnie pewna Pani z .... Oto relacja z widzenia:
-Chcę koteczkę burą - pręgowaną (obowiązkowo - bez gadania). Słoneczko jest be bo oczka nie ma /kot kaleka??/.
-Na dodatek domek wychodzący. Jak to pani powiedziała: no na balkonik pójdzie i sobie na drzewko skoczy.
-A sterylka? No teraz nie, może kiedyś, ale jak to tak - ma nie mieć małych ??? :evil:
-Co się stało z porzednim kotkiem? Pies rozszarpał kote :evil:
I na dodatek to jej przedszkole dzieciaste :? Zamęczyły by biedne kocio.
No cóż mnie ta pani do gustu nie przypadła i kota nie dostała. odesłałam do Asi - może u niej jakoś inaczej będzie.
Aaaa.....i jej dzieci na odchodne powiedziały mi tekst: "ale brzydkie te koty!!!!" W takim razie DOWIDZENIA (mam nadzieję że nigdy więcej :twisted: :twisted: :twisted:

Baska dlaczego odesłałaś babę do Asi 8O Jeżeli dom ci nie spasowła to odsyla sie ja do diabła.

Przecież te kociaki od Asi też sąwyrwane ze schronu i szukamy im dobrych domów!

mar_tika

Post » Wto sie 05, 2008 20:30

To bede miala weekend w rekawiczkach :lol:
Ktos je dla mnie bedzie mial czy mam wziasc swoje ;)

Pytanie techniczne u kogo jest Nesca i jej dzieci? Potrzebuję aktualnych zdjęc, imiona maluchów i opis. Jak mam na płytce to prosze mnie uswiadomic :twisted:

aassiiaa

Post » Wto sie 05, 2008 20:30

mar_tika pisze:Baska dlaczego odesłałaś babę do Asi 8O Jeżeli dom ci nie spasowła to odsyla sie ja do diabła.

Przecież te kociaki od Asi też są wyrwane ze schronu i szukamy im dobrych domów!

Bo może przewrażliwiona jestem :oops: W gorącej woda kąpana :? Może ......pomyslałam że może ktoś inny z nią pogada i coś wypali :roll:
Jeśli coś nie teges zrobiła to wielkie przepraszam :oops:

No i pierwszy raz miałam kogoś kto mi kompletnie nie spasował. Może spanikowałam. Szczerze - nie wiedziałam co robić . Po prostu zgłupłam :cry:
Ostatnio edytowano Wto sie 05, 2008 20:33 przez MIKUŚ, łącznie edytowano 1 raz
MIKUŚ

Post » Wto sie 05, 2008 20:32

aassiiaa pisze:To bede miala weekend w rekawiczkach :lol:
Ktos je dla mnie bedzie mial czy mam wziasc swoje ;)

Pytanie techniczne u kogo jest Nesca i jej dzieci? Potrzebuję aktualnych zdjęc, imiona maluchów i opis. Jak mam na płytce to prosze mnie uswiadomic :twisted:

Rekawiczki lateksowe mam i to w dużych ilościach :wink:
Nesca z tego co mi wiadomo u Asi jest.
MIKUŚ

Post » Wto sie 05, 2008 20:34

MIKUŚ pisze:A i nieśmiało komunikuję, że żarełko dla tych pociech się już kończy :cry: :cry: :cry: A jest kogo karmić - SZTUK 8 . I jeszcze Scanomune trzeba kupić :oops: I tak mi dobrze bo po cenie hurtowej, ale jakby nie patrzeć są to dość duże kwoty :cry:

Żarełko i nie tylko czekają już na dostawę :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

[poprzednia][następna]