[wystawa] - Olsztyn 23-24/08/2008

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Pon sie 04, 2008 11:18

i bardzo fajnie. Jak widać można za bardzo przystępna cenę mozna przespać sie w Olsztynie podczas wystawy, a sami wiemy jakie zazwyczaj sa koszty noclegów podczas wystaw i jak one rzutują na koszty naszej wystawowej wyprawy

Patiomkin

Od: Pt cze 27, 2008 13:31

Post » Pon sie 04, 2008 16:52

a skład sędziowski bez zmian ?

zenia

Od: Wto sty 10, 2006 20:26

Post » Pon sie 04, 2008 17:29

Bardzo wam zazdroszcze!!!!
a znajac osoby ktore organizuja wystawe,wierze ze wsyztsko bedzie super zorganizowane...dla wystawcow a nie tylko pod widzow...

Trzymam kciuki za debiut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek
Obrazek

sylwiah2

Od: Śro gru 28, 2005 23:36

Post » Pon sie 04, 2008 18:16

skład sędziowski nie uległ do tej pory zmianie i wszystkie znaki na niebie wskazują jak na razie ze nie ulegnie zmianie. Jedynie co możemy dodać to wraz z Svettlana Stolariova będzie jej pomagał uczeń sędziowski Sebastian Pruchniak.

Sylwia wiesz, ze staniemy na wysokości zadania i bardzo chcemy zeby nasza wystawa była bardzo miło wspominana przez hodowców. Wpadki zdarzyc sie mogą tym bardziej, że jak zauważyłaś jest to nasz debiut w organizowaniu wystaw. Z drugiej strony na Rademenesie stwierdziłaś, że ze mnie wariat i jak wariaci sie dorwą do organizacji to wystawa będzie ok ale troche na wariackich papierach robiona. Jesteśmy pełni zapału i z pełna wiara organizujemy nasza wystawę tym bardziej, ze organizuje ja zgrany zespół ludzi wiedzący co chce osiągnąć

Patiomkin

Post » Pon sie 04, 2008 19:15

dodam tylko, ze nawet jeżeli będzie po wariacku, to tym bardziej fajnie .... dość nudy na wystawach :P :P :P
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Od: Sob mar 31, 2007 15:46

Post » Wto sie 05, 2008 14:48

a ja mam pytanie:
kto jedzie do Olsztyna z W-wy i miałby wolne miejsce?

Xyfiani

Od: Sob maja 14, 2005 19:26

Post » Wto sie 05, 2008 17:07

Czy już wiadomo , czy okres szczepienia przed to 30 dni czy może jednak tak jak wszędzie 15 dni? Jest to dla mnie bardzo ważne, zgłosiłam kociaka i muszę to wiedzieć , abym mogła wycofać zgłoszenie jesli pozostanie 30 dni.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Wto sie 05, 2008 17:19

Enya pisze:Czy już wiadomo , czy okres szczepienia przed to 30 dni czy może jednak tak jak wszędzie 15 dni? Jest to dla mnie bardzo ważne, zgłosiłam kociaka i muszę to wiedzieć , abym mogła wycofać zgłoszenie jesli pozostanie 30 dni.

30 dni to generalna zasada, ale do każdego kota podchodzimy indywidualnie i na pewno nie będziemy stwarzać sztucznych problemów - napisz maila z wyjaśnieniem do Małgosi, która u nas takimi sprawami się zajmuje: hodowle@c4c.olsztyn.pl

:) :) :)
koty syberyjskie: Azja, Assan, Tobias, Basala, Czarusia, Dziunia Pietrusińska, Olimpia, Ninka, Petunja, Diana i Bunia oraz chow-chow Skotuś ... pozdrawiają serdecznie z Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

Post » Czw sie 07, 2008 9:01

warmianka pisze:
Enya pisze:Czy już wiadomo , czy okres szczepienia przed to 30 dni czy może jednak tak jak wszędzie 15 dni? Jest to dla mnie bardzo ważne, zgłosiłam kociaka i muszę to wiedzieć , abym mogła wycofać zgłoszenie jesli pozostanie 30 dni.

30 dni to generalna zasada, ale do każdego kota podchodzimy indywidualnie i na pewno nie będziemy stwarzać sztucznych problemów - napisz maila z wyjaśnieniem do Małgosi, która u nas takimi sprawami się zajmuje: hodowle@c4c.olsztyn.pl

:) :) :)

Napisalam i dostałam odpowiedź. Do zobaczenia w OLsztynie.
bo los tak naprawdę często się uśmiecha, trzeba tylko ten uśmiech dostrzec i na niego odpowiedzieć

Enya

Od: Czw paź 23, 2003 12:30

Post » Czw sie 07, 2008 16:36

Doceniając prace Stewardów na naszych wystawach klub C4C funduje dla nich bony żywieniowe za które nasi stewardzi będą mogli zjeść normalny ciepły posiłek każdego dnia w firmie cateringowej obsługującej wystawców przed hala Urania.

Patiomkin

Post » Pon sie 11, 2008 16:03

Olsztyńska wystawa juz organizacyjnie dopieta prawie na 100 %. Serdecznie wszystkich zapraszamy. Ze swojej strony zapewniamy moc atrakacji dla wszystkich uczestników. Zwycięzkie koty obsypujemy duża ilościa nagród, że ich właściciele beda szukać pomocy przy zejsciu z ringu.
Przypominamy niezdecydowanym ze jeszcze mozna wysyłąc zgloszenia i uczestniczyc we wspaniałej zabawie oraz hucznej imprezie nad jeziorem w Tawernie Pirat.

Patiomkin

Post » Wto sie 12, 2008 23:04

impreza nad jeziorem naprawdę będzie huczna. Jezli mogę uchylić rąbka tajemnicy w trakcie imprezy odbędzie sie pokaz sztucznych ogni nad jeziorem Krzywym. Wrażenia estetyczne zapowiadają się duże

Patiomkin

Post » Śro sie 13, 2008 15:53

Rozumiem, że impreza tylko dla wystawców :) Super macie.... :)
A ja już się nie mogę doczekać wystawy :) Uwielbiam patrzeć na różnych ras przedstawicieli kocich :) Życzę samych sukcesów wystawowych :) Pozdrawiam serdecznie :)

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Śro sie 13, 2008 16:40

Tak impreza dla wystawców, sędziów czyli pełna integracja wystawowiczów. Zeby nam sie dobrze bawiło Klub C4C funduje startową beczkę piwa co by gardła do śpiewania przygotować.

Patiomkin

Post » Śro sie 13, 2008 18:41

Oj Patiomkinie, oszukańcu jeden .... nie jedną a dwie !!!! beczki piwa stawiamy i konkursy wesołe będą i śpiewy nad jeziorem i golonka po piracku i inne kaszanki :P :P :P , ze nie wspomnę o wspaniałym pokazie fajerwerków przeprowadzonym przez wyspecjalizowana w takich pokazach firmę :D :D :D :D :D

serdecznie zapraszamy do Olsztyna

www.koty.syberyjskie.pl
www.chow.pl

warmianka

[poprzednia][następna]