Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 04, 2008 20:48

mar_tika pisze:Teraz mamy już zlokalizowany lokal jutro skladamy podanie .Ja juz widzialam pomieszczonko.Fajne dzienne światło.dość duże pomieszczenie +łazienka+bierząca woda .No cóż teraz kochani zaczynamy zbierac na remont :wink: Bazarkownia musi ruszyc pełna parą:)A oto nasze pomieszczenie
ObrazekObrazek

Dziewczyny normalnie, aż nie mogę w to uwierzyć, nie mogłam dzisiaj ogladać bo siedziałam w pracy jak na szpilkach :twisted: ale wygląda super, nawet juz mnie mniej cieszy mój urlop bo pewnie ominie mnie etap urządzania się i zagospodarowywania na nowych włościach :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon sie 04, 2008 21:04

MIKUŚ pisze:
Kropeczka13 pisze:Jeśli mogę coś zasugerować to proszę nazwać to Wasze nowe lokum Nadzieja na dom, tak jak i Wasza stronka w necie. Bardzo fajnie brzmi :wink:

Oj.........Kropeczko 13 długo się nie mogłeś ukryć pod nowym pseudonimem :wink: Wszyscy Cię rozgryźli. Wiesiu zgadzam się w pełni z Tobą: NADZIEJA NA DOM!!!!

No to nie bylo zbyt trudne do rozgryzienia zwlaszcza dla Marty.
Ale mialyscie maly :?: na poczatku :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek
Benek [*] Lucuś-Belmondo [*] Kapsel[*]

Kropeczka13

Od: Nie sie 03, 2008 8:39

Post » Pon sie 04, 2008 21:17

Witajcie wieczorową porą !!! :D
Jak widać na załączonych obrazkach lokal wygląda pierwszorzędnie :D :D :D .
Niniejszym ogłaszam wszem i w obec że jestem z Wami ( czasem ciałem choć głównie myślami :lol: ) . Dziś zebrałem większość darów z którymi niechybnie Was odwiedzę , zostało tylko dograć sprawę z Ogochą :wink:
Gdyby była taka potrzeba to dajcie znać a zgłoszę sie do prac remontowych jako siła niezbyt wykfalifikowana :wink:
Pozdrawiam Was ciepło i powodzenia Tereniu , Marto , Basiu , Jadziu z TŻ -tem jak i mniej mi znani ex Hiltonowi przyjaciele :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pon sie 04, 2008 22:17

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!! :D
Niniejszym ogłaszam wszem i w obec że jestem z Wami ( czasem ciałem choć głównie myślami :lol: ) . Dziś zebrałem większość darów z którymi niechybnie Was odwiedzę , zostało tylko dograć sprawę z Ogochą :wink:
Gdyby była taka potrzeba to dajcie znać a zgłoszę sie do prac remontowych jako siła niezbyt wykfalifikowana :wink:
Pozdrawiam Was ciepło i powodzenia Tereniu , Marto , Basiu , Jadziu z TŻ -tem jak i mniej mi znani ex Hiltonowi przyjaciele :wink:

Pawełku dziękujemy za wsparcie duchowe i nie tylko duchowe :lol: nie wiesz jakie to dla nas ważne :) my się nie poddajemy i od rana Kropeczka13 czyli mąż Jadzi fajna ksywa 8O Wiesiu, rozpoczął wielkie poszukiwania zakończone sukcesem - byłyśmy pod wrażeniem 8O normalnie nie mogłysmy uwierzyć jak się dowiedziałyśmy. Mam nadzieję, że jutro umowa zostanie sfinalizowana i dostaniemy klucze - wtedy w te pędy jadę obejrzeć to cudo :lol:

terenia1

Post » Pon sie 04, 2008 22:21

a moje kociaki to Wasze czy Emiś teraz?... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon sie 04, 2008 22:38

halbina pisze:a moje kociaki to Wasze czy Emiś teraz?... :oops:

A Twoje kociaki to nasze :wink:

terenia1

Post » Wto sie 05, 2008 7:16

bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!! :D

Paweł jesteœ WIELKI nie tylko ciałem ale i Duchem :wink:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Wto sie 05, 2008 7:31

Ja też zgłaszam się do pomocy przy naszym remonciku nowej rezydencji dla kociastych :D co prawda za silna to ja nie jestem :roll: ale dodatkowa para rączek napewno się przyda :wink:

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Wto sie 05, 2008 7:49

Ja bede na ten weekend w s-cu. Jak trzeba cos pomoc to prosze dac znac.

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Wto sie 05, 2008 8:23

jak juz pisalam tereni, materialy na poddupniki mam
:)
no to bede szyc
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Wto sie 05, 2008 8:44

Ja też ide na urlop, no i mam jeszcze doatkowe zajęcia (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi). Jednak zawsze moge coś przechować. Wczoraj dosatłam troche szpargałów od Marty wszystko pochowane. Najważniesze były puszki- są w chłodnej piwnicy, bo inaczej chyba trzeba byłoby ja wywalić.
W miare możliwości postaram sie pomóc :wink:

felinae

Od: Pt paź 26, 2007 12:32

Post » Wto sie 05, 2008 10:58

trzymam kciuki zeby sie udalo ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Wto sie 05, 2008 11:30

Melduje Wszystkim zainteresowany: podanie do M Z Z L-u złożone.
Pan Kierownik obiecał że najdalej do piątku postara się by decyzja była i to pozytywna.Po podpisaniu umowy możemy ruszać z pracami a i jeszcze nam zostanie załatwienie licznika energji elektrycznej, ale na to musimy mieć decyzje lub umowe najmu
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

Post » Wto sie 05, 2008 11:57

Kropeczka13 pisze:Melduje Wszystkim zainteresowany: podanie do M Z Z L-u złożone.
Pan Kierownik obiecał że najdalej do piątku postara się by decyzja była i to pozytywna.Po podpisaniu umowy możemy ruszać z pracami a i jeszcze nam zostanie załatwienie licznika energji elektrycznej, ale na to musimy mieć decyzje lub umowe najmu

Kropeczko ale Ty jesteś dzielna :lol: zobacz ile mamy pomocników do roboty, az się palą, za co wszystkim bardzo dziękujemy :lol: ja niestety w tym czasie będę się byczyła w słonecznej Czrnogórze :wink:

terenia1

Post » Wto sie 05, 2008 12:28

I się bycz Tereniu do oporu i na maxa bo Ci się to należy choćby za całoształt. Wypoczywaj bo po powrocie czeka znowu huk roboty dla poleprzenia bytu kociastym :wink:
Obrazek
Tajger,Czaruś Obrazek

Kropeczka13

[poprzednia][następna]