Dziewczyny normalnie, aż nie mogę w to uwierzyć, nie mogłam dzisiaj ogladać bo siedziałam w pracy jak na szpilkach

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MIKUŚ pisze:Kropeczka13 pisze:Jeśli mogę coś zasugerować to proszę nazwać to Wasze nowe lokum Nadzieja na dom, tak jak i Wasza stronka w necie. Bardzo fajnie brzmi
Oj.........Kropeczko 13 długo się nie mogłeś ukryć pod nowym pseudonimemWszyscy Cię rozgryźli. Wiesiu zgadzam się w pełni z Tobą: NADZIEJA NA DOM!!!!
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!!![]()
Jak widać na załączonych obrazkach lokal wygląda pierwszorzędnie![]()
![]()
.
Niniejszym ogłaszam wszem i w obec że jestem z Wami ( czasem ciałem choć głównie myślami) . Dziś zebrałem większość darów z którymi niechybnie Was odwiedzę , zostało tylko dograć sprawę z Ogochą
![]()
Gdyby była taka potrzeba to dajcie znać a zgłoszę sie do prac remontowych jako siła niezbyt wykfalifikowana![]()
Pozdrawiam Was ciepło i powodzenia Tereniu , Marto , Basiu , Jadziu z TŻ -tem jak i mniej mi znani ex Hiltonowi przyjaciele
halbina pisze:a moje kociaki to Wasze czy Emiś teraz?...
bubor pisze:Witajcie wieczorową porą !!!![]()
Jak widać na załączonych obrazkach lokal wygląda pierwszorzędnie![]()
![]()
.
Niniejszym ogłaszam wszem i w obec że jestem z Wami ( czasem ciałem choć głównie myślami) . Dziś zebrałem większość darów z którymi niechybnie Was odwiedzę , zostało tylko dograć sprawę z Ogochą
![]()
Gdyby była taka potrzeba to dajcie znać a zgłoszę sie do prac remontowych jako siła niezbyt wykfalifikowana![]()
Pozdrawiam Was ciepło i powodzenia Tereniu , Marto , Basiu , Jadziu z TŻ -tem jak i mniej mi znani ex Hiltonowi przyjaciele
Kropeczka13 pisze:Melduje Wszystkim zainteresowany: podanie do M Z Z L-u złożone.
Pan Kierownik obiecał że najdalej do piątku postara się by decyzja była i to pozytywna.Po podpisaniu umowy możemy ruszać z pracami a i jeszcze nam zostanie załatwienie licznika energji elektrycznej, ale na to musimy mieć decyzje lub umowe najmu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości