Schr.Sosnowiec - PERSiczka jedzie do Allegry!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 04, 2008 9:27

Kicia juz w domku tymczasowym zobaczymy jak się ułozy. Nasza persiczka spokojna ale rezydent ją nie za bardzo toleruje, zobaczymy jak się sytuacja rozwinie. Allegra gdyby sytuacja była zła może znalazłaby miejsce u Ciebie :oops: na razie czekamy na rozwój sytuacji :cry:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon sie 04, 2008 20:15

Na razie w miarę spokój - kicia została wykapana, i powycinano jej wszyskie sklejone kudły :roll:

terenia1

Post » Pon sie 04, 2008 20:37

Oczywiście, ofertę łazienkową podtrzymuję jak najbardziej, ale i trzymam kciuki za persi rozejm. Puchata panna może być pewna, że tak czy inaczej, będzie dobrze :ok:

allegra

Od: Śro sty 23, 2008 19:58

Post » Pon sie 04, 2008 20:51

allegra pisze:Oczywiście, ofertę łazienkową podtrzymuję jak najbardziej, ale i trzymam kciuki za persi rozejm. Puchata panna może być pewna, że tak czy inaczej, będzie dobrze :ok:

Allegra wielkie dzięki jestem z panią Małgosią w kontakcie, gdyby się coś działo niepokojącego to zobaczymy, tak jak napisałam kicia okazała się spokojna ale jej rezydent persik postanowił nie dać jej spokoju :roll: no ale wiadomo to dosłownie pierwszy dzień, więc może wszystko się pozytywnie ułoży :D

terenia1

Post » Wto sie 05, 2008 21:25

terenia1 pisze:
allegra pisze:Oczywiście, ofertę łazienkową podtrzymuję jak najbardziej, ale i trzymam kciuki za persi rozejm. Puchata panna może być pewna, że tak czy inaczej, będzie dobrze :ok:

Allegra wielkie dzięki jestem z panią Małgosią w kontakcie, gdyby się coś działo niepokojącego to zobaczymy, tak jak napisałam kicia okazała się spokojna ale jej rezydent persik postanowił nie dać jej spokoju :roll: no ale wiadomo to dosłownie pierwszy dzień, więc może wszystko się pozytywnie ułoży :D

No niestety nie za bardzo się układa :cry: kicia schroniskowa bardzo przytulasta, mruczasta tylko by na kolanka właziła :lol: za to rezydent p. Małgosi nie najlepiej za kicią nie przepada a teraz zaczął sikać po kątach, dlatego Kasiu proszę czy mogłabyś kocinkę zabrać do siebie - o szczegółach pogadamy, Myślałam,że szystko się ułoży ale nie zawsze jest tak jak się chce :cry: nie chciałabym p. Małgosi robić problemu.

terenia1

Post » Śro sie 06, 2008 9:17

Kicia jedzie do Allegry bardzo, bardzo dziękuję :lol:

terenia1

[poprzednia]