Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon sie 04, 2008 15:55

Tak jak Teresa napisała zaczynamy od nowa od zera.
W naszej grupie nastąpił rozłam i nie czas szukac winnego .Faktem jest że podział to my jedna grupa i Emila druga grupa.
DLATEGO PROSZĘ WSZYSTKICH PODCZYTUJACYCH TEN WĄTEK NIE MYLIĆ NASZEJ DZIALALNOŚCI Z DZIAŁALNOŚCIĄ EMIŚ!!!!!

Tak jak Teresa napisała wczoraj byłyśmy załamane iloscią tymczasów i brakiem miejsca.
-Basia 8 tymczasów
-Teresa 5 tymczasów
-Cleo 6 tymczasy
-Fealine teraz 2 tymczasy
-AAssiiaa 1 tymczas
-Wanda chyba 3lub 4
-Jadzia i Kropeczek :wink: 3 tymczasy
-No i mój stały tymczas Adik :wink:

Teraz mamy już zlokalizowany lokal jutro skladamy podanie .Ja juz widzialam pomieszczonko.Fajne dzienne światło.dość duże pomieszczenie +łazienka+bierząca woda .No cóż teraz kochani zaczynamy zbierac na remont :wink: Bazarkownia musi ruszyc pełna parą:)A oto nasze pomieszczenie
ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon sie 04, 2008 15:59 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pon sie 04, 2008 15:57

jadziaII pisze:Marta czy ty moze wiesz czy ta tri byla juz odrobaczana?.Ludzie z Katowic dzisiaj wieczorem przyjada ja obejzec i bardzo chca ja juz zabrac, ale chyba jej nie dam,pobserwujemy ja jeszcze coo?

nie mala nie była odrobaczona nie maiłysmy na to czasu prz tym kolowrocie wyprowadzkowym .Absolutnie nie wydawaj jej dziś .Dziewczynie powiedziałam że po około tyg dostanie kotkę.Trzeba mala odrobaczyć i obsrwować wiesz o co chodzi.
Niech jeszcze bedzie u was kilka dni

mar_tika

Post » Pon sie 04, 2008 16:12

O.K.
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon sie 04, 2008 16:47

Życzę Wam powodzenia, pomieszczenie wyglada ciekawie, bazarki trwają, więc nie powinno być źle, a z Hiltona z wyposażenia pewnie też coś weźmiecie.

A gdzie ta lokalizacja?
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon sie 04, 2008 17:43

Iweta pisze:Życzę Wam powodzenia, pomieszczenie wyglada ciekawie, bazarki trwają, więc nie powinno być źle, a z Hiltona z wyposażenia pewnie też coś weźmiecie.

A gdzie ta lokalizacja?

Rzut beretem od starego hiltona :wink:

mar_tika

Post » Pon sie 04, 2008 18:12

Marta odczytaj emaila wyslalam Ci przed chwila
http://www.youtube.com/watch?v=KWXhyA9b4fA
Obrazek http://www.nadziejanadom.org
Tajger,Chrupka,Pela,Kapsel,Czaruś
Benek [*] Lucuś-Belmondo[*]

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pon sie 04, 2008 18:48

jadziaII pisze:Marta odczytaj emaila wyslalam Ci przed chwila

Odpowiedziałam na maila .Kurczę to koteczka z łapka ma na imie Dżudżu?A od czego to? :wink:

mar_tika

Post » Pon sie 04, 2008 19:35

Zycze powodzenia kotom. Ludzie moze sie jakos poustawiaja i bedzie dobrze. byle tylko kotom tez sie polepszylo.
Trzymam kciuki:)

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pon sie 04, 2008 20:01

Lidka pisze:Zycze powodzenia kotom. Ludzie moze sie jakos poustawiaja i bedzie dobrze. byle tylko kotom tez sie polepszylo.
Trzymam kciuki:)

Oj Lidziu kotom to się polepszy będą miały teraz super lokum, jutro podpisanie umowy trzymać kciuki prosimy :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pon sie 04, 2008 20:12

trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Pon sie 04, 2008 20:30

felinae pisze:Witam!
Ja tylko przypominam, że u mnie w garażu jest jedzonko.Wczoraj przybyły Kitikaty i Wiskasy. Dziękujemy naszemu dobroczyńcy. :catmilk:

Jak ktoś potrzebyje jedzonka to prosze o kontakt- Terenia , cleo, mikuś, gdyby trzeba było to do bytomia też moge dostarczyć.

Ja też ide na urlop a od 17 sierpnia do 24 nie ma mnie w kraju :wink: , więc uprzejmie uprasza sie o nie dzwonienie

Felinae :aniolek: jesteś wielka- moje tymczasiki ogromnie się ucieszyły z jedzonka, szamały aż im się uszy trzęsły, co prawda okazało się że hodują na swoich pięknych futerkach LOKATORóW - muszę je odpchełkować :roll: bo moja mama znalazła jednego z lokatorów na swojej ręce po tym jak miziała maluszki :lol:

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon sie 04, 2008 20:34

mar_tika pisze:Tak jak Teresa napisała zaczynamy od nowa od zera.
W naszej grupie nastąpił rozłam i nie czas szukac winnego .Faktem jest że podział to my jedna grupa i Emila druga grupa.
DLATEGO PROSZĘ WSZYSTKICH PODCZYTUJACYCH TEN WĄTEK NIE MYLIĆ NASZEJ DZIALALNOŚCI Z DZIAŁALNOŚCIĄ EMIŚ!!!!!

Tak jak Teresa napisała wczoraj byłyśmy załamane iloscią tymczasów i brakiem miejsca.
-Basia 8 tymczasów
-Teresa 5 tymczasów
-Cleo 6 tymczasy
-Fealine teraz 2 tymczasy
-AAssiiaa 1 tymczas
-Wanda chyba 3lub 4
-Jadzia i Kropeczek :wink: 3 tymczasy
-No i mój stały tymczas Adik :wink:

Teraz mamy już zlokalizowany lokal jutro skladamy podanie .Ja juz widzialam pomieszczonko.Fajne dzienne światło.dość duże pomieszczenie +łazienka+bierząca woda .No cóż teraz kochani zaczynamy zbierac na remont :wink: Bazarkownia musi ruszyc pełna parą:)A oto nasze pomieszczenie
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=1b936778554acb63][img]
Obrazek

http://images30.fotosik.pl/260/1b936778554acb63m.jpg[/img][/URL]

No kurcze rezydencja się szykuje że hej :wink: dużo miejsca i z oknem na świat no i nie trzeba się ukrywać przed ludźmi - super pomieszczonko !!!! Jak się doprowadzi je do ładu będzie super :ok:

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pon sie 04, 2008 20:34

mar_tika pisze:Odpowiedziałam na maila .Kurczę to koteczka z łapka ma na imie Dżudżu?A od czego to? :wink:

Już odpowiadam na pytanie!!!
Dżudżu oznacza szczęście, słodkiego misia inaczej określając - moje kochanie!!
MIKUŚ

Post » Pon sie 04, 2008 20:38

Kropeczka13 pisze:Jeśli mogę coś zasugerować to proszę nazwać to Wasze nowe lokum Nadzieja na dom, tak jak i Wasza stronka w necie. Bardzo fajnie brzmi :wink:

Oj.........Kropeczko 13 długo się nie mogłeś ukryć pod nowym pseudonimem :wink: Wszyscy Cię rozgryźli. Wiesiu zgadzam się w pełni z Tobą: NADZIEJA NA DOM!!!!
MIKUŚ

Post » Pon sie 04, 2008 20:45

Prawie jak nowe życie :P
MIKUŚ

[poprzednia][następna]