Przyszedł mi do głowy taki pomysł.Żeby na pierwszej stronie wklejać zdjęcia kotów którym pomógł fundusz z krótkim opisem.Łatwiej będzie zobaczyć kotki funduszowe.Tak trzeba szperać po całym wątku.Co Wy na to???
dobra!!!! Błagam ześlijcie mi zdjęcia-bo mam sklerozę i musiałabym szukać i kopać po całym forum.Osoby które mam na mysli są na 1 str pod rozliczeniem.Pomóżcie....zarobiony po uszy Sernik Tu mam te osoby:
Herbi
Dorcia
Jola
Gonia_1986
Mirka_t
Martka (przelew w pon 4.08.-w pierwszy dzień roboczy)
Witam!
Pieniążki wpłynęły wczoraj na moje konto. Serdecznie dziekuję w imieniu swoim i kotki. Lilka oczywiście już po zabiegu (w czwartek). Nawet zdążyła dojść do siebie. Ma się świetnie. To niesamowita kocica i m.in. dlatego zostaje u nas na stałe. Teraz oferuję DT dla innego długowłosego kocia w potrzebie. Wklejam foto Lilki i jeszcze raz DZIĘKUJĘ WAM ZA POMOC
LILKA
LILKA ZE SWOJĄ NOWĄ PRZYJACIÓŁKĄ
RANKA POOPERACYJNA LILKI (MA PONIŻEJ 10 MM )
Podaruj trochę dobra zwierzakowi, a powróci ono do ciebie ze zdwojoną siłą
Serniczek pisze:Goniu masz u mnie aniołka w pastelu podobnie jak Jola_K.....to taka forma podziękowania od Funduszu.Namaluje dzisiaj......
Podziękowania od Funduszu? To ja muszę wykombinować coś w ramach podziękowania DLA Funduszu Ja wciąż nie mogę się nadziwić Waszej wspaniałomyślności. Jesteście cudowni/cudowne (tu chyba same kobiety? czy się mylę?). Oby więcej takich ludzi!!
Podaruj trochę dobra zwierzakowi, a powróci ono do ciebie ze zdwojoną siłą