kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
Mozna zalozyc ze juz jest wieczor

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
Mozna zalozyc ze juz jest wieczorprosze, specjalnie dla zadnej mojej smierci krolowej- gwaltownej smierci
![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
Mozna zalozyc ze juz jest wieczorprosze, specjalnie dla zadnej mojej smierci krolowej- gwaltownej smierci
![]()
Owszem. Ale dlaczego Ty nam wieszczysz zgon, to nie wiem..
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
![]()
Buduje nastroj , zreszta w kupie razniej..nawet umierac, nie
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
![]()
kalair pisze:kristinbb pisze:Ale telepatia... Ty u mnie ja u Ciebie...![]()
tosiula pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
![]()
kristinbb pisze:kalair pisze:kristinbb pisze:Ale telepatia... Ty u mnie ja u Ciebie...![]()
![]()
Muszę iść a tu setka.....![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
![]()
Nastrój buduje!Zaczynam się bać..A pora za wczesna!
tosiula pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Wejdz wieczorem trawko to bede obmyslac plany bezkrwawego i niechlapiacego samobojstwa
ok![]()
![]()
Nie mogę się dpczekać.
![]()
Nastrój buduje!Zaczynam się bać..A pora za wczesna!
zaraz się ściemni
moś pisze:jeszcze troche ..jeszcze troche, trzeba sie przygotowac....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 53 gości