Sch.Sosnowiec-kociaki proszą o domki tymczasowe!!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sie 01, 2008 18:09

halbina pisze:No i już efekt allegro mamy! Srebrny kocurek właśnie poszedł do swojego domku. Zadzwoniła pani i chciała kocurka. Okazało sie, że to moja była uczennica, Karolina!
Mieszka dwie ulice ode mnie, ale przeprowadza się do stolicy, więc kocurek zostanie warszawiakiem! Do towarzystwa będzie miał pieska (schroniskowy) i dwa szczurki...

Hura hura, ale się cieszymy :lol:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sie 01, 2008 18:10

Narnia pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=79074 Serdecznie zapraszam na bazarek z modnymi ciuszkami :wink:

Narnia bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Pt sie 01, 2008 18:28

PRZYPOMINAM O UMOWACH !!

Czuje sie olewana...moja praca a w szczegolnosci ogromna praca Pawla chyba zasluguje na taki drobny gest jak zebranie umow!

Przeciez nie wymagam aby ktos to zebral i pospisywal wszystkie daty i koty tylko aby kazdy przyniosl fizycznie...reszte zrobie ja :)

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Pt sie 01, 2008 18:40

halbina pisze:No i już efekt allegro mamy! Srebrny kocurek właśnie poszedł do swojego domku. Zadzwoniła pani i chciała kocurka. Okazało sie, że to moja była uczennica, Karolina!
Mieszka dwie ulice ode mnie, ale przeprowadza się do stolicy, więc kocurek zostanie warszawiakiem! Do towarzystwa będzie miał pieska (schroniskowy) i dwa szczurki...

no to fajnie :)
ladne towarzystwo heh
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sie 01, 2008 18:46

Tak wypoczywa uspiona bestia :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek

aassiiaa

Post » Pt sie 01, 2008 18:59

Madziula pisze:

ladne towarzystwo heh

No i co u Palmki jest juz u ciebie?

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt sie 01, 2008 19:01

aassiiaa pisze:Tak wypoczywa uspiona bestia :twisted:

Obrazek Obrazek Obrazek

Asiu masz pw odemnie.
Ale sliczny ten Chochlik :1luvu: Kurczę a jak urósł 8O

mar_tika

Post » Pt sie 01, 2008 19:12

Przed podaniem tabletki przecw lambriozie Marmurek zostal zwazony....osiagnol rowne 3 kg. :)

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sie 01, 2008 19:28

Ja tylko potrzebuje dat kiedy dany kot zostal wyadoptowany...nikogo nie zamierzam sprawdzac jakie umowy wypisywal...jak wolicie przeslac mi mailem te daty - prosze bardzo nie mam nic przeciwko.
Chodzi tylko aby uporzadkowac koty wyadoptowane, zeby nie bylo chaosu.

aassiiaa

Post » Pt sie 01, 2008 19:29

mar_tika pisze:
Madziula pisze:

ladne towarzystwo heh

Nie rozumiem, MArtiko...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pt sie 01, 2008 19:31

halbina pisze:
mar_tika pisze:
Madziula pisze:

ladne towarzystwo heh

Nie rozumiem, MArtiko...

Upss przepraszam pytanie skierowałam do madziuli bo adoptuje od na Plamkę :wink:

mar_tika

Post » Pt sie 01, 2008 19:37

jade po nia o 22 :)
wczesniej nie moglam

i baaaardzo sie denerwuje ...
Obrazek

Madziula

Od: Wto sty 25, 2005 15:32

Post » Pt sie 01, 2008 19:40

aassiiaa pisze:Ja tylko potrzebuje dat kiedy dany kot zostal wyadoptowany...nikogo nie zamierzam sprawdzac jakie umowy wypisywal...jak wolicie przeslac mi mailem te daty - prosze bardzo nie mam nic przeciwko.
Chodzi tylko aby uporzadkowac koty wyadoptowane, zeby nie bylo chaosu.

Asiu szczerze to nie mam na to czasu.Wyszła dzis na kociarnię o godz 13 wróciła 30 min temu i czekaja mnie ogloszenia.

Na kociarni mamy 14(było 16 kociaków) kociaków.Jednym trzeba zrobić badania inne nakarmić z innymi zapychac do weta.Dziś wszystkie kociaki musiałyśmy karmić strzykawą.Pózniej z 6 maluchami poszłyśmy do weta,a tam kolejka.
Pózniej musiała biec po kotke do sterylki pózniej ją odebrac i na godz 18 jechac do Katowic z Fruzią(na konsultację) której pewnie doktor chce amputowac noge.Nie ma czasu na papierologię sorry.I nie jest to ze my kogos olewamy .

Napewno na papierki przyjdzie czas jak ten cały młyn minie :roll:

Notabene mam na kociarni śliczna 3 mies kotke z niedowładem przedniej łapki kolejny problem :cry:
Ostatnio edytowano Pt sie 01, 2008 19:47 przez mar_tika, łącznie edytowano 1 raz

mar_tika

Post » Pt sie 01, 2008 19:43

Nie denerwuj sie. Bedzie wszystko cacy. Kotki dadza sobie rade ze soba

jadziaII

Od: Pt lip 04, 2008 21:39

Post » Pt sie 01, 2008 19:46

Madziula pisze:jade po nia o 22 :)
wczesniej nie moglam

i baaaardzo sie denerwuje ...

Wiesz Plamka jest dośc tolerancyjna koteczką wczesniej mieszkała z Kinia i bylo wszystko oki.'

Trzymam kciuki :ok:

mar_tika

[poprzednia][następna]