hyhy, hyhyFri pisze:a u mnie wyłącznie na szkło bezbarwne...![]()
...
i co ja mam zrobić z tymi wszystkimi zielonymi butelkami po winie i innym brązowo-zielonym chmielu?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
hyhy, hyhyFri pisze:a u mnie wyłącznie na szkło bezbarwne...![]()
...
i co ja mam zrobić z tymi wszystkimi zielonymi butelkami po winie i innym brązowo-zielonym chmielu?
niekoniecznieFri pisze:czy to zaproszenie?żeby znosić je wszystkie do pluszaka...?
(najlepiej jeszcze przed otwarciem i opróżnieniem...
)
ciekawe, co stoi u Vrendzla i Rankina?moś pisze:Żeby sie wczuc w temat to powiem ze u mnie stoja na dworze pojemniki na papier, szklo i plastik- dobrze nie?
pluszak pisze:ciekawe, co stoi u Vrendzla i Rankina?moś pisze:Żeby sie wczuc w temat to powiem ze u mnie stoja na dworze pojemniki na papier, szklo i plastik- dobrze nie?
Vrendzel nie segreguje?moś pisze:pluszak pisze:ciekawe, co stoi u Vrendzla i Rankina?moś pisze:Żeby sie wczuc w temat to powiem ze u mnie stoja na dworze pojemniki na papier, szklo i plastik- dobrze nie?
U Vrendzla chyba nic
pluszak pisze:Vrendzel nie segreguje?moś pisze:pluszak pisze:ciekawe, co stoi u Vrendzla i Rankina?moś pisze:Żeby sie wczuc w temat to powiem ze u mnie stoja na dworze pojemniki na papier, szklo i plastik- dobrze nie?
U Vrendzla chyba nic
moś, Ty palisz?
pluszak pisze:ciekawe, co stoi u Vrendzla i Rankina?
pluszak sie ogolnie kultura materialną interesuje, ze szczególnym uwzględnieniem designuredaf pisze:pluszak pisze:ciekawe, co stoi u Vrendzla i Rankina?
Na parapecie?
Koszyczek od cioci redaf w którym Vrendzlon se może obserwować zewnętrze![]()
A od kiedy pluszak się designem tak bardzo interesuje?
Rankin79 pisze:Nazwa szczepionki jest długa i skomplikowana, ale Redaf twierdzi, że jest ok.
Frędzel zadowolony, 5,3 wagi, zapaśnik sumo jeden:)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Marmotka i 37 gości