Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nemeziss pisze:Mogę pomóc w "obróbce" mam wprawę. Niestety nie mogę wziąść go na tymczasbardzo mi przykro. Miejmy nadzieje, że szybko znajdzie domek.
PcimOlki pisze:To tam nie ma innych kotów w potrzebie? Tylko jeden pers? Fajnie.
PcimOlki pisze:To tam nie ma innych kotów w potrzebie? Tylko jeden pers? Fajnie.
MaybeXX pisze:Jak szylkretka,to pewnie dziewczynka.I jest bardzo przerażonaNie wyobrażam sobie agresywnego persa.Zestresowanego tak.Persy to takie puchate ciapy...Nie poradzi sobie.Nie dopcha się do miski,zmarnieje.
Może fotki by pomogły znaleźć dom?
Waldemar pisze:Wydaje mi się, że pomimo trudnej sytuacji w adopcjach persik szybko znajdzie stały domek. Trzymam kciuki z Fotką i Frankiem.
Czy ma już imię?
terenia1 pisze:Waldemar pisze:Wydaje mi się, że pomimo trudnej sytuacji w adopcjach persik szybko znajdzie stały domek. Trzymam kciuki z Fotką i Frankiem.
Czy ma już imię?
No tak masz rację, akurat persik w miarę szybko powinien znaleźć domekImienia jeszcze nie ma . Jutro będę w schronisku więc dowiem się skąd on tam się znalazł jesli przyniósł go właściciel to pewnie podał jakieś imię, zobaczymy
terenia1 pisze: Kotem ma coś z oczkami prawdopodobnie wygląda to jakby kociaki go pdrapały, może w schronisku duże kociaki zaczęły go atakowaćbrudny okropnie i skołtuniony niestety, jeszcze trochę trzeba mu będzie obciąć włosy
l:
Użytkownicy przeglądający ten dział: DTuMacieja, kasiek1510, Majestic-12 [Bot] i 14 gości